500 Citytrips naar Praag!

Het is feest bij Bingocams, want er zijn maar liefst 500 citytrips (vijfhonderd) stedentrips ter waarde van € 398,-naar de historische stad Praag te winnen. In de maand augustus en september maak ook jij kans op een gratis citytrip! Maar wees snel, want alleen de eerste 500 nieuwe spelers krijgen de vouchers! Dit is een unieke actie die eenmalig zal plaatsvinden, dus erg zonde om te laten lopen.

Hoe maak je kans op de 500 citytrips Praag

De gratis stedentrips worden aangeboden aan spelers bij Bingocams die zich nog niet eerder hebben geregistreerd en dus nog niet eerder bij Bingocams hebben gespeeld. Je moet je registreren en vervolgens het kleine bedrag van €10 op je aangemaakte spelersrekening overmaken. Nadat je de eerst storting hebt gemaakt zal je per email een voucher voor de stedenreis ontvangen. Als je een storting van €10,- hebt gemaakt verdriedubbeld Bingocams dit bedrag ook nog eens naar € 30,- om mee te spelen en daarnaast krijg je € 5,- gratis bonusgeld. De € 25,- bonusgeld kan direct worden ingezet en mee worden gewonnen. Het kan zelf niet direct worden uitgekeerd, maar de winsten wel. Elke dag zijn er 3 speciale gratis toernooien waar je 1 van de 6 gratis stedenreizen voor 2 personen naar Praag kan winnen inclusief € 50,- zakgeld.

Wat valt er precies te winnen?

De prijs is een gratis stedenreis naar Praag voor 4 dagen op en nader te bepalen dag. Het vervoer zal per bus zijn, zodat je de eerste en de vierde dag zal reizen. De bus is een luxe tourincar welke voorzien is van alle gemakken als een televisie, airconditioning en sanitair. In de bus en in de stad zal een Nederlandstalige gids de groep vergezellen. Er zijn 3 overnachtingen en 2 volle dagen om de authentieke stad Praag te bezoeken. De overnachtingen zullen in een 3-sterren hotel plaatsvinden. Ontbijt is inbegrepen. De enige opstapplaats in Nederland is Utrecht en dat is ook de aankomstplaats in Nederland. De enige opstapplaats in Belgie is Antwerpen en dat is ook de aankomstplaats in België. Er zal sprake zijn van een vaste vertrekdatum voor de gratis stedenreis.

  • Poll

    Wat is de beste Nederlandse Bingo site?

    View Results

    Laden ... Laden ...