Beter Bingo Bonus

Beter Bingo BonusBeter Bingo beschikt over een drietal bonussen, voor zowel nieuwe als bestaande spelers van Beter Bingo. De Beter Bingo bonus is de grootste die bij Nederlandse bingosites gevonden kan worden en dus een echte aanrader. Leer de nieuwe bingosite op deze wijze kennen en je wordt er rijkelijk voor beloond.

Gratis Beter Bingo Bonus

De eerste bonus wordt door alle spelers bij Beter Bingo ontvangen en bedraagt gratis € 5,- bingogeld. Er is geen adder onder het gras, want met deze € 5,- kun je gewoon bingo spelen en echte geldprijzen winnen. Het enige wat niet kan is dit geldbedrag direct uitbetalen, want daarvoor moet het eerst 10 keer zijn ingezet. In totaal moet je dus € 50,- hebben ingezet aan bingoloten om het bedrag uit te kunnen betalen. Dit geldt allee voor de € 5,-, want de winsten kunnen gewoon uitgekeerd worden.

Welkomstbonus Beter Bingo

De tweede bonus betreft de Beter Bingo welkomstbonus. Dit is een bonus die wordt toegevoegd op de spelersrekening na de eerste storting en is bedoeld voor nieuwe spelers van Beter Bingo. De Beter Bingo welkomstbonus is extreem hoog met 300% op de eerste storting. Maak dus een storting van maximaal € 150,- en je hebt direct € 600,- op je spelersrekening staan. Het bonusbedrag van € 450,- kan niet direct uitbetaald worden, maar moet 6x te worden ingezet.

Reloadbonus Beter Bingo

De Reloadbonus van Beter Bingo bedraagt wekelijks € 50% met een maximum van € 125,-. Op deze wijze heeft Beter Bingo ook leuke promoties voor bestaande spelers en niet alleen voor nieuwe spelers. De reloadbonus is een beloning voor het maken van een storting. Dus als je een storting (na je eerste storting) maakt van € 250,- dan krijg je € 125,- extra op je spelersrekening in de vorm van bonusgeld. Hierdoor kan je direct met € 375,- aan bingogeld spelen. Dit bonusgeld dient net als de welkomstbonus 6 keer te worden ingezet alvorens deze uitbetaald mag worden. Voor een bonusgeldbedrag van € 125,- betekent dit dat er € 600,- moet worden ingezet voordat uitbetaling plaats kan vinden.

Loyaliteitspunten

Beter Bingo maakt gebruik van een uniek systeem voor loyaliteitspunten. Hoe meer je bij Beter Bingo speelt, hoe meer punten je zal verdienen. Bij elk bingolot dat je koopt zal je XP (experience) punten krijgen welke meer worden naarmate de bingoloten duurder zijn. De XP punten tellen op en daardoor kun je verschillende statussen krijgen, van de VIP status tot en met een VIP met cashback op de gekochte bingoloten.