Beter Bingo Spelerservaring

Beter Bingo ervaringNadat de nieuwe bingosite Beter Bingo is gelanceerd heb ik een aantal weken later eens de bingosite uitgetest met het gratis speelgeld en later ook nog met een eigen storting. Bij deze mijn Beter Bingo ervaring.

Beter Bingo ervaring: in het Nederlands

Dat Beter Bingo in de Nederlandse taal is, ondanks dat de website in het Engels is, kom ik al snel achter. Ik heb mij namelijk al een paar weken geleden geregistreerd bij Beter Bingo en ik ben mijn wachtwoord al weer vergeten. Ondertussen heb ik al een aantal mails van Beter Bingo gehad met daarin gratis speelgeld aanbiedingen van € 2,-, maar ook een link om mijn bestaande wachtwoord te wijzigen. Ik vul mijn e-mailadres in en krijg de volgende mail:

“Hoi ,
Oeps… je bent je wachtwoord vergeten.
Via onderstaande link kan je je wachtwoord wijzigen:
Klik hier om je wachtwoord te wijzigen

Veel plezier,
BeterBingo”

En dan gaan we spelen

Het wijzigen van het wachtwoord was erg snel geregeld, dus we kunnen aan de slag. Door op de “Play now” knop op de website te drukken kom je in de lobby terecht. Deze is lekker overzichtelijk en je kunt kiezen uit 90 bal bingo of 75 bal bingo. Ik heb altijd al 75 bal bingo gespeeld, dus dat gaan we spelen. Hmm, er is op dit moment maar 1 kamer open en daar spelen 5 spelers in van de mogelijke 60 spelers. Niet echt druk dus dan maar eens 90 bal bingo proberen. Daar is het al wel iets drukker, dus dan gaat we dat spel maar spelen. In de drukste kamer zijn er momenteel 45 spelers van de maximale 60 spelers aanwezig. Doordat ik gebruik heb gemaakt van de gratis € 5,- gratis speelgeld aanbieding kan ik met dit gratis speelgeld de bingoloten aanschaffen. Eerst maar eens met 2 bingokaarten beginnen.

De eerste winst

De eerste bingoronden heb ik weinig kans op een prijs gehad, maar na ongeveer 6 a 7 ronden heb ik dan toch de eerste prijs te pakken. De volle kaart van maar liefst € 7,05! Hiermee kan ik weer even verder spelen en daarna volgen meer bingokaarten en meer kleine prijzen. Voor elke gekochte 4e bingokaart ontvang je momenteel 1 bonuskaart, dus dat was een leuke promotie. Erg handig, aan de rechterbovenkant van het scherm zie je de getrokken ballen voorbij komen, dus je hoeft niet met het geluid aan te spelen. De getrokken ballen worden in de Nederlandse taal genoemd en automatisch op je bingoloten aangestreept. Er kunnen geen foute bingo’s plaatsvinden.

Bingoloten kopen

Het storten van geld op je spelersrekening doe je in het “Cashier” gedeelte van de website. Aangezien ik direct geld op mijn spelersrekening wil zien staan heb ik voor de betalingsmethode iDEAL gekozen. Het minimum bedrag van een storting is 10 euro en het maximum bedrag 1.000 euro. Ik heb gekozen voor het minimum bedrag en dit bedrag staat direct op mijn spelersrekening. Precies zoals ik het gehoopt en eigenlijk ook wel verwacht had.

Uitbetaling van winsten

Na een dag bij Beter Bingo te hebben gespeeld is het tijd om eens de uitbetaling uit te proberen. Het bonusgeld kan ik nog niet uitbetalen, maar het restant wel. Na ongeveer 3 werkdagen heb ik het geld alweer op mijn bankrekening staan. Al met al is de eerste spelerservaring bij Beter Bingo gewoonweg uitstekend en heb ik geen minpunten kunnen ontdekken.