Bingo Ervaringen

Op Online-Bingo.info hebben wij een groot aantal bezoekers. Onze bezoekers hebben wij door middel van een poll gevraagd:

  • Welke bingosite zij de beste vinden
  • Hoe de bingo ervaringen zijn
  • Welke ervaringen de bingo spelers hebben op de websites

Over de loop van een aantal maanden hebben we in totaal 63 ervaringen van spelers ontvangen. Meer dan we hadden verwacht en zelfs gehoopt!

Samenvatting bingo ervaringen

Bingo ErvaringenDe reacties van de spelers lopen zeer uiteen. We kregen reacties van spelers die al hun geld hebben verloren, maar ook van een speler die de progressieve jackpot heeft gewonnen. We kregen reacties van spelers die nog maar kort op een bingosite speelden, maar ook van spelers die al jaren op het internet bingo spelen. We kregen reacties van mannen, maar het merendeel was toch van vrouwen afkomstig. Slechte bingo ervaringen kunnen nogal eens gekleurd worden beschreven in mails. De emotie spat er dan ook vaak vanaf. Iedereen weet dat de slechte bingo ervaringen langer blijven hangen dan de goede bingo ervaringen. De volgende lijn hebben we echter wel in de reacties kunnen ontdekken:

   • Er spelen meer vrouwen dan mannen bingo.
   • Veel spelers spelen al langer dan een jaar online bingo.
   • 90% van de mails had een positieve toonzetting.
   • Slechte ervaringen volgen na verlies.

Speciale pagina per bingosite

Er is erg veel gereageerd op ons verzoek. Niet alle reacties zijn goed leesbaar of geven geen reƫel beeld van de bingo ervaringen. We hebben dus wel een objectieve selectie moeten maken. Wij hebben voor elke van bovengenoemde websites een spelerservaring op een speciale pagina opgenomen. Let er wel op bij het lezen dat het vaak een subjectieve ervaring van een spelers betreft. De spelerservaring hoeft niet representatief te zijn voor het beeld dat de andere spelers van de bingosite hebben.