Bingo Kaarten

Bingokaarten, ook wel bingoloten of bingoformulieren genoemd, zijn er in alle vormen en maten. Bij het bingo zijn er twee veel gespeelde varianten waarbij de bingokaarten verschillen. De bingokaarten hebben dan 5×5 of 9×3 rijen. Zie hieronder hoe deze bingokaarten verschillen:


Bingokaarten kopen
Bij online bingo worden de bingokamers ingedeeld op basis van de prijs van de bingokaarten. Je kan bingokaarten kopen met verschillende prijzen, meestal begint dat met 5 eurocent of 10 eurocent. Deze kaarten worden dan ook door de meeste spelers gekocht, want dan kan je met een beperkt budget toch erg lang bingo spelen en ontspannen. Voor de spelers met een groter budget zijn er de bingokaarten van 20 eurocent en 50 eurocent. De duurste bingokaarten kosten op de verschillende bingosites tussen de 50 eurocent en 1 euro. Het aantal spelers in deze bingokamers is een stuk lager als bij de goedkopere bingokaarten, maar het voordeel is dan wel dat je een grotere winkans hebt.

Online bingokaarten
De online bingokaarten hebben dezelfde vormen als in het echte bingo, alleen zijn er wel verschillen hoe je ermee omgaat. In het echt doorstreep je de cijfers die al getrokken zijn door de spelleider en op de bingosite worden de cijfers automatisch doorgestreept. In het echt moet je BINGO schreeuwen als je denkt dat je een goede bingo hebt, bij online bingo hoef je niets te doen, want de computer signaleert zelf of een speler bingo heeft.

  • Poll

    Wat is de beste Nederlandse Bingo site?

    View Results

    Laden ... Laden ...