Bingo loterij

Bingo Loterij

Er zijn verschillende loterijen die worden gespeeld in de vorm van het bingo spel. De meest bekende is de Vriendenloterij, ook wel bekend als de Sponsor Bingo Loterij. Bij deze bingo loterij maken alle personen die een bingolot hebben aangeschaft een kans op de hoofdprijs in de loterij. Op televisie worden de bingoballen getrokken en de personen met een bingolot kunnen vaststellen of zij deze nummers op het bingolot hebben staan, de bingo spelregels zijn dus ongeveer hetzelfde als normaal.

Bingoloterij in Nederland

De bingoloterij zoals deze wordt aangeboden in Nederland zijn gekoppeld aan 1 of meerdere goede doelen, zodat een relatief klein gedeelte van de inleg van de bingoloten naar de prijzenpot gaat. Als je ook al op andere manieren aan goede doelen meedoet is dit dan vrij overbodig, maar in Nederland moet je meedoen aan de goede doelen als je kansspelen speelt. Om deze reden hebben wij onze bingoloten opgezegd en zijn op zoek gegaan naar goede andere alternatieven voor een bingo loterij waar een groot gedeelte van de inleg naar de prijzenpot gaat en met een hoge winkans.

Bingo loterij met hoge winkans

Er zijn bingoloterijen met een hogere winkans dan bij de reguliere bingo loterijen zoals deze worden aangeboden door staatbedrijven en waar je niets aan een goed doel hoeft te schenken. Dit zijn gerenommeerde en beursgenoteerde ondernemingen uit het buitenland welke aan strenge lokale vereisten moeten voldoen om aan een vergunning te komen. Voorbeelden van aanbieders van bingo loterijen zijn:
Bingocams
Bingolot
Maria Bingo
Bea Bingo

  • Poll

    Wat is de beste Nederlandse Bingo site?

    View Results

    Laden ... Laden ...