Bingo Sites

Alle bingo sitesSinds de opkomst van het internet worden er al spellen op het internet gespeeld. Naarmate de jaren verstreken konden meer spellen gespeeld worden, waaronder ook bingo. Was dit eerst nog tegen de computer, werd in de 2000’s de eerste bingo sites opgericht. Nieuwe concepten werden ontwikkeld en veel innovaties vonden in de software plaats. Vergelijk de “oude” bingo maar eens met de nieuwste aanbieders, dat is een wereld van verschil!

Beste bingo sites

Hoe bepaal je wat de beste bingo sites zijn? Dat is natuurlijk erg arbitrair, maar belangrijke onderwerpen daarbij zijn veiligheid, reputatie, ervaringen van spelers, Nederlandse taal, kwalitatief goede bonussen, etc. Aan de hand van een hele lijst van kenmerken komen wij tot de volgende beoordeling van de beste bingo sites:

Bingocams 5 sterren beoordeling

Bingocams biedt voor nieuwe bezoekers van de website die zich willen registreren gratis 5 euro speeltegoed aan. De Bingocams bonus bedraagt 200% tot en met 100 euro. Als je een storting maakt van 20 euro krijg je meteen 60 euro op je spelersaccount om mee bingo te spelen. Lees meer over de bingo site Bingocams.

Trendie 5 sterren beoordeling

Trendie Bingo heeft voor nieuwe bezoekers 5 euro speeltegoed klaar staan, gratis! Sinds 2015 is het actief op de Nederlandse markt, als een doorstart van het bekende BinkBingo. Trendie Bingo is uniek vanwege de leuke promoties, waardoor je in stijl van bingo kan genieten. De welkomstbonus is 200% met een top van € 100. Als je € 50,- stort krijg je direct € 150,- om mee te spelen. Ideaal!

Beter Bingo 5 sterren beoordeling

Beter Bingo is de nieuwste online bingo site van Nederland en behoort direct al tot de beste bingo sites. Met een fris uiterlijk, geweldige wekelijke en maandelijkse acties geeft het een geheel niet elan aan het spel. Lees meer over de bingo site Beter Bingo.

Bingolot 4 sterren beoordeling

Bingolot is de bekendste Nederlandse bingo sites met een vaste schare bingofans. Bij Bingolot zijn er geen gratis bingogeld aanbiedingen of bingo bonussen, maar Bingolot steekt al het geld in het verbeteren van de software. Lees meer over de bingo site Bingolot.

Maria Bingo 4 sterren beoordeling

Maria Bingo biedt voor nieuwe bezoekers van de website die zich willen registreren gratis 3 euro speeltegoed aan. De Maria bingo bonus bedraagt 100% tot en met 100 euro. Als je een storting maakt van 20 euro krijg je meteen 40 euro op je spelersaccount om mee bingo te spelen. Lees meer over de bingo site Maria bingo.