Bingo Spellen

Voor de spelers die op zoek zijn naar afwisseling van het standaard bingospel kun je op zoek gaan naar andere bingo spellen. Van alle spellen zijn altijd meerdere varianten bedacht. Denk dan aan de honderden varianten op het pokerspel. Populariteit en aantal varianten gaan hand in hand. Bingo heeft echter niet zo veel verschillende soorten bingo spellen.

Soorten bingo spellen

Bingo SpellenEr zijn twee veel gespeelde bingo spellen. Op veel bingo websites kan je de bingo spellen 75 bal bingo en 90 bal bingo spelen. Lees de verschillen tussen 75 bal bingo en 90 bal bingo op 75 bal bingo en 90 bal bingo. Veel bingo spellen worden tegenwoordig op het internet (online) gespeeld en dan met name op de bingo websites die op Online-Bingo.info zijn opgenomen. Op deze bingo websites spelen veel bingo fans uit Nederland en strijden ze om de grootste prijzen. De aankoop van een bingokaart kan al voor € 0,05 en de duurste bingo kaarten bedragen € 5,00.

Spelletjes die op bingo lijken

Naast de verschillende vormen die er van bingo bestaan zijn er ook spelletjes die op bingo lijken. De spellen keno en bingokrasloten hebben erg veel raakvlakken met bingo.

Keno

De overeenkomsten tussen keno en bingo zijn talrijk en daarom wordt keno door sommigen gelijkgesteld aan bingo. Het spel wordt met 80 nummers gespeeld, waaruit in totaal 20 nummers worden getrokken. Je dient minimaal 4 en maximaal 10 nummers te kiezen waarvan jij denkt dat die getrokken gaan worden tussen de 20 nummers. Hoe groter het aantal nummers dat je selecteert, hoe groter de prijs die je kan winnen.

Bingokrasloten

Het thema van de bingokrasloten is uiteraard het bingospel. De krasloten werken net zoals alle krasloten. In de vakken die gekrast moeten worden zijn de nummers van bingoballen zichtbaar. Onder sommige bingoballen zijn de woorden “BINGO” zichtbaar. Bij een bepaald aantal “BINGO’ symbolen kun je prijzen winnen. Hoe meer van deze symbolen, hoe groter de uitkering zal zijn. Deze bingokrasloten zijn alleen op het internet verkrijgbaar.