Bingo spelletje

Bingo spelletje

Speel Bingo 200


Bingo 200 is een bingo spelletje van Netent en kan gespeeld worden bij Kroon. Klik op bovenstaande link om er naartoe te gaan en gratis te spelen. Het is 1 van de populairste bingo spellen bij Kroon en Netent. Hieronder hebben wij een korte inleiding van het bingospel gegeven.

Bij Bingo 200 is het mogelijk om met drie, zes of negen loten tegelijk te spelen. Kies met hoeveel loten je wil spelen en druk op de knop “Trekking starten”. De ballen worden aan de rechterbovenkant in de trechter geschud en als je op de knop “Volgende” drukt kom er een bal naar beneden in de buis. Het getrokken nummer wordt automatisch gekrast door de computer, dus je hoeft alleen maar het moment van het trekken van de bingoballen te bepalen. Als je op een kraslot vier nummers in een rij getrokken hebt lichten hoor je een geluid en kleuren deze donkerblauw op. Hierdoor kan je zien dat je nog maar 1 cijfer nodig hebt voor een prijs.

In totaal worden 30 ballen getrokken. Hoe minder ballen er zijn getrokken voordat je Bingo hebt, hoe hoger de uitbetaling door Kroon is. Rechtsonder is de tabel met uitbetalingen te zien. Als je na 5 tot 8 getrokken ballen al Bingo hebt is de uitbetaling zelfs 1.000 keer je inleg van het bingolot! Het gewonnen bedrag wordt daarna automatisch toegevoegd op je rekening bij Kroon.

Bingloten van Kroon kunnen gekocht worden als je een bedrag op je rekening bij Kroon hebt staan. Er is geen enkele bingosite waar je bingoloten kan kopen zonder dat je een rekening bij de bingosite hebt, dus dat is geheel normaal. Het inschrijven (registreren) is erg gemakkelijk en er vinden geen uitgebreide veiligheidsprocedures plaats. Na inschrijving kan je door middel van de bekende betalingsopties geld op je rekening bij Kroon storten, zoals iDEAL en creditcard. Dit kan je doen in de beveiligde omgeving van Kroon.

Speel Bingo 200