Bingo VIP

Als je zeker weet dat je een VIP bent, dan kun je ook met Bingo VIP zijn. Er zijn dan twee manieren: je kunt heel veel spelen zodat je vanzelf als en VIP wordt beschouwd of je kunt jezelf aanmelden bij de bingosite.

Met bingo VIP status verkrijgen

De meeste bingosites werken met een statusprogramma. Door het aankopen en gebruiken van bingoloten verdien je statuspunten. Er is een heel schema aanwezig met statuspunten waarin je kan aflezen wanneer je een nieuwe status krijgt. De laatste statussen zijn de VIP-statussen. Als je die status krijgt, dan worden de beste promoties en acties persoonlijk aangeboden. Een VIP verdient het namelijk om in de watten te worden gelegd!

Aanmelden als VIP bij de helpdesk

Dit klinkt heel ongewoon en dat is het ook! Als je veel geld te spenderen hebt en de tijd hebt om veel bingo te spelen voldoe je voor de bingosites aan de definitie van een VIP. Er zijn altijd speciale afspraken te maken met de bingosites, want zij willen lucratieve spelers graag behouden (retentie noemen ze dat). Als je aangeeft dat je anders bij een concurrent gaat kijken, dan staan ze voor de keuze: een lucratieve speler houden en iets minder winst behalen of een lucratieve speler zien vertrekken. De keus is dan snel gemaakt!

VIP-programma’s van de bingosites

Bingo VIP JackpotsElke bingosite is uniek en dat geldt ook voor de manier waarop ze de VIP’s verwennen. Hieronder zijn de VIP-programma’s van de beste van de online bingo VIP programma’s: