Bingo zonder download

Om een bingo spel op het internet te spelen heb je twee opties: bingosoftware downloaden of vanuit je browser bingo zonder download spelen. Aan beide opties zijn voor- en nadelen verbonden. Deze zullen we hieronder beschrijven, evenals de mogelijkheid om met of zonder download bingo te spelen.

Voordelen spelen zonder downloaden van bingosoftware

Bingo zonder downloadHet ultieme voordeel van bingo zonder download is dat je geen tijd kwijt bent aan het downloaden en installeren van de software. Je kan direct spelen. Ook al speel je met of zonder download, het kost altijd even een paar minuten om je te registreren. Dit is eenmalig, want daarna kan je inloggen met je vaste gebruikersnaam en wachtwoord. Downloaden van software betekent ook dat de bestanden op de harde schijf worden opgeslagen en dat geheugen wordt gebruikt. Je wilt altijd zoveel mogelijk schijfruimte en geheugen vrij houden. De prestaties van de computer worden daarmee bevorderd, dus zonder downloaden is beter.

Nadelen van het spelen van bingo zonder download

Als je de software op je computer, laptop of smartphone hebt gedownload heb je altijd (24 uur per dag en 7 dagen per week) de beschikking over het bingo spel. Je kunt op elk gewenst moment het programma of app opstarten en direct spelen. Ook al heb je geen internetverbinding. Je kunt dan geen echte geldprijzen winnen, maar wel gewoon gratis spelen.

Waar hoef je de bingosoftware niet te downloaden?

De nieuwere bingowebsites die zich in de afgelopen jaren hebben vernieuwd en innovatief zijn bieden bingo zonder download aan. Het gaat dan om een aantal bingosites. We proberen deze pagina steeds up to te houden om deze lijst steeds aan te vullen zodra er meer opties beschikbaar zijn.

En waar wel?

Voor de Android en Apple apparaten (smartphones, tablets, ipads) kun je de software voor de bingo apps downloaden. Hiervoor ga je naar de Google Play Store voor Android apparaten en naar de Appstore voor de Apple apparaten. In beide stores zijn er legio mogelijkheden om een app uit te zoeken en er zijn zelfs heel veel Nederlandstalige apps.