Bingocams Bonus

De Nederlandse bingosite Bingocams biedt verschillende bonussen aan voor nieuwe en bestaande bingo spelers bij Bingocams. In oplopende volgorde is er de € 5 gratis Bingocams bonus, de 200% Bingocams welkomstbonus en de reloadbonussen.

€ 5 gratis Bingocams bonus

Elke nieuwe registrant krijg direct € 5 gratis geld van Bingocams. Om de € 5 gratis geld te ontvangen is geen storting benodigd, maar er zijn wel een aantal voorwaarden aan de bonus verbonden. Om de € 5 uit te mogen betalen dien je voor in totaal een bedrag van € 50,- bingoloten te hebben aangekocht met het bonusgeld. Dat is een inzetvereiste van 10 keer het bonusbedrag. Gekochte bingoloten tellen alleen voor de inzetvereiste mee zolang deze zijn gebruikt in bingokamers waaraan minimaal 5 andere bingospelers meedoen. Je hebt 6 weken de tijd om aan de inzetvereiste te voldoen, want anders wordt het bonusgeld weer ingenomen!

200% Bingocams welkomstbonus

Als je voor de eerste keer de spelersrekening opwaardeert krijg je meteen een 200% welkomstbonus met een maximum van 100 euro. Als je bijvoorbeeld 50 euro opwaardeert, krijg je meteen 150 euro bingogeld. Het bonusgeld komt dan op de bonusmeter terecht. De bonusmeter kan niet worden uitbetaald, maar de Bingocams bonus moet vrijgespeeld worden. Het ontvangen bonusgeld moet 6 keer in het geheel ingezet worden om het saldo op de bonusmeter bij te schrijven op de inworp-meter. Met ingezet wordt het kopen van bingoloten bedoeld. Met het bonusgeld kan je geen andere casino spellen spelen, maar deze is enkel bedoeld voor bingo. Gekochte bingoloten tellen alleen voor de inzetvereiste mee zolang deze zijn gebruikt in bingokamers waaraan minimaal 5 andere bingospelers meedoen. Je hebt 6 weken de tijd om aan de inzetvereiste te voldoen, want anders wordt het bonusgeld weer ingenomen!

Bingocams Bonus

Direct spelen met het bonusgeld

Als je de welkomstbonus nog niet hebt vrijgespeeld is worden alle gewonnen prijzen bijgeschreven op de bonusmeter. Het saldo op de bonusmeter kan weer worden ingezet om de bonusmeter vrij te spelen en uit te keren. Er is geen looptijd voor het vrijspelen van de bonus bepaald, dit is onbeperkt. De bingo bonus van Bingocams kan alleen vrijgespeeld worden als minmaal 4 andere spelers een kaart hebben gekocht in een ronde. Gezien het aantal spelers op Bingocams zal daar altijd aan voldaan worden.