Bingocams Ervaring

Bingocams ervaringDeze Bingocams ervaring is ingezonden in 2016: Ik speel al een tijdje bingo in de soos bij mij in de buurt, maar wilde toch een keer online bingo proberen. Na wat zoeken op het internet en het lezen van de reviews op Online-Bingo.info kwam ik terecht bij Bingocams. Deze bingosite trok mij toch het meest aan want ik was benieuwd hoe het bingo spelen met een webcam zou zijn.

Introductie Bingocams ervaring op YouTube

Na het introductiefilmpje van Bingocams op Youtube te hebben bekeken heb ik mijzelf geregistreerd en ontving meteen 5 euro speelgeld waarmee ik gratis bingo kon spelen. Ik had het niet verwacht, maar de registratie was zo gebeurd en ik kon meteen al gaan spelen. Snel even gekeken of ik de webcam goed geinstalleerd had en toen een bingokamer opgezocht. In de lobby kan je zien welke kamers goed bezocht zijn, dus ik heb de drukste kamer bezocht. Hoe meer spelers in een kamer, hoe hoger de prijzen had ik gelezen op de website van Bingocams.

Snel bingoloten aankopen

Om bingo te kunnen spelen had ik ook een aantal bingoloten nodig. Na wat zoeken kwam ik erachter dat je linksbovenin bij het tabblad kaarten bingoloten kan kopen. Ik had geluk, want ik kon meteen meedoen met de volgende ronde. De ballen rollen in beeld en worden automatisch aangestipt op de bingoloten. De eerste en tweede prijs (deze gelden voor 1 of 2 horizontale rijen goed) gingen net aan mijn neus voorbij dus had ik nog kans op 1 prijs en dat was de volle kaart. Als je een volle kaart hebt binnen 40 bingoballen win je de kamer jackpot. Bij 37 ballen had ik nog 1 bal nodig, B6. De 38e bal werd getrokken en dat was helaas een I17. Om de jackpot te winnen moest de volgende bal goed zijn en ik had het zweet inmiddels in mijn handen staan. De 39e bal was…. B6.

Ik werd helemaal gek en begonnen te springen achter mijn computer. Snel heb ik gekeken welke prijs ik gewonnen had en dat was een aardig leuk bedrag! In de chat werden felicitaties uitgedeeld en gaven veel spelers aan dat ze erg om mij gelachen hadden, ik was namelijk vergeten dat ik de webcam aan had staan!

Wil je meer weten over deze Bingocams ervaring? Online-Bingo.info is een informatieve websites over online bingo waarin je alles over online bingo kan lezen.