Bingocams

Logo BingocamsBeoordeling 5 sterrenAlgehele beoordeling
Beoordeling 5 sterrenSoftware
Beoordeling 5 sterrenLoten kopen
Beoordeling 5 sterrenUitbetalen
Beoordeling 4,5 sterrenHelpdesk
Beoordeling 5 sterrenChatten

Beoordeling van bingosite Bingocams

Met je webcam kan je spelen op Bingocams. Bij de winmomenten kan je de beelden van de webcam zien van degene die gewonnen heeft. Op de website kan je voorbeelden zien van opgenomen beelden van winnaars, erg leuk om te zien.

Software

De bingosoftware is relatief nieuw en het heeft als enige de mogelijkheid met de webcam online bingo te spelen. De software is betrouwbaar en er zijn alleen maar goede ervaringen.

Loten kopen

Om bingokaarten te kopen voor het spelen van bingo heb je saldo op de spelersaccount nodig. Het saldo op de spelersaccount kan je op verschillende methoden opwaarderen. Dit kan door middel van iDEAL en Pay per Call. Het opwaarderen met de telefoon heeft Pay per Call, dit kan tot maximaal 50 euro per dag. Hiervoor moet je het Bingocams telefoonnummer bellen waarna je een code krijg te horen welke je moet invullen op de website. Op de website is tevens een uitleg opgenomen hoe je het saldo kan opwaarderen met iDEAL.

Uitbetalen

Je kunt het saldo op de spelersrekening uitbetalen wanneer dit bedrag tenminste 25 euro bedraagt en de uitbetaling wordt overgemaakt naar je bankrekening. Uitbetalingen worden binnen 5 werkdagen uitbetaald op je bankrekening.

Helpdesk

Bingocams maakt gebruik van live chat hosts. De chathost zijn een aanspreekpunt voor alle vragen waarbij geen onderzoek in een speelaccount gedaan hoeft te worden. Op de Bingocams website is een FAQ sectie opgenomen met de meest gestelde vragen en antwoorden.

Chatten

Terwijl je aan het bingo spelen bent kan je met de andere spelers in de kamer chatten. In het chatvenster onderin Bingocams kan je chatberichten sturen die alle spelers kunnen lezen. Daarnaast is er een mogelijkheid om privé te chatten met bekenden wat zowel met als zonder cam kan.