Bingolot Ervaring

Bingolot ervaringDeze Bingolot ervaring is ingezonden door een bezoeker van Online-Bingo.info: Ik ben al een tijdje aan het bingo spelen bij Bingolot en speel er nog elke dag een half uurtje (soms iets langer, maar dat hoeft mijn man niet te weten). Wat mij in het begin aantrok aan Bingolot is dat er niet veel poespas om de website heen is, maar dat je alleen het bingospel ziet. Registratie en bingokaarten kopen is erg gemakkelijk en snel. Je hoeft geen bestanden te downloaden of te installeren.

Tips van deze Bingolot ervaring

Kopen van loten doe ik vaak met internetbankieren (Ideal), maar soms ook per telefoon als ik even geen zin heb ik de reader op te zoeken. Je kunt dan naar een nummer bellen welke 1 euro 30 cent per minuut kost. Deze kosten worden vervolgens omgezet in bingogeld als je de spelcode intoetst. De kosten komen dan vervolgens voor rekening van je mobiele abonnement.

Als je op zoek bent naar informatie is er een helpfunctie (tabblad INFO) beschikbaar waar al mijn vragen zijn beantwoord. Ook is er een helpdesk beschikbaar op de meeste momenten van de dag. Dus als je vragen hebt over uitbetalingen, aankoop van loten of andere praktische zaken kan je altijd wel ergens terecht.

Uitstekende sfeer in de bingokamers

Bingolot is erg gezellig en wordt vaak door dezelfde bingo spelers bezocht. Zelf heb ik veel nieuwe mensen leren kennen en met een aantal heb ik samen met mijn man een keer afgesproken om ergens bij hen in de buurt bingo te gaan spelen. Ik noem ze nu ook mijn bingovrienden, want onze vriendschap is ontstaan door onze gezamenlijke hobby bingo. Dat is iets wat ik van tevoren nooit had verwacht! Inmiddels is Bingolot niet meer uit mijn leven weg te denken, want elke dag speel ik wel een half uurtje en klets even bij met vrienden.

Wil je meer weten over deze Bingolot ervaring? Lees meer over Bingolot op Online-Bingo.info, de bingo website van Nederland.