Bingolot

Beoordeling 4,5 sterrenAlgehele beoordeling
Beoordeling 4 sterren voor BingolotSoftware
Beoordeling 5 sterren voor BingolotLoten kopen
Beoordeling 5 sterrenUitbetalen
Beoordeling 4,5 sterren voor BingolotHelpdesk
Beoordeling 5 sterrenChatten
Beoordeling 5 sterren voor BingolotUniek

Unieke bingosite Bingolot

Bingolot heeft een unieke bingosite ontwikkeld en daardoor is het niet zoals andere bingo sites. Je hoeft de software niet te downloaden, maar als je naar Bingolot gaat kom je meteen in de lobby terecht. In de lobby kan je meteen inloggen (of als gast spelen) en van bingo genieten.

Software

De bingo software van Bingolot is uniek en stabiel. De bingo lobby is overzichtelijk en op de achtergrond zie je al bingo spellen bezig. Op de voorgrond zie je de beschikbare bingorooms met het aantal spelers en andere statistieken. In elke bingoroom kan je chatten met de medespelers in het spel. De bingo software van Bingolot is met geen enkele andere bingo site vergelijkbaar.

Loten kopen

Je kunt gratis spelen als gast of je kan jezelf registreren en bingoloten kopen. De bingoloten kunnen gekocht worden door middel van telefoon (sms of gesprek), bankrekening of door middel van creditcards. De meest gebruikte methode om loten te kopen is iDEAL. Met iDEAL kan je door middel van Telebankieren bij je eigen bank direct geld overmaken en gebruiken.

Uitbetalen

Minimaal 50 euro moet uitbetaald worden en het bedrag kan worden uitbetaald naar je eigen bankrekening. Bij Bingolot moet je dan een aantal gegevens van jezelf invullen en het gewenste bedrag om uit te betalen waarna het bedrag binnen een paar dagen op je bankrekening is bijgeschreven.

Helpdesk

Bingolot heeft geen realtime helpdesk, maar door middel van de INFO knop krijg je alle informatie die je nodig hebt. Daarnaast is de helpdesk door middel van email bereikbaar. Op de website zijn de FAQ opgenomen met daarin de meest voorkomende vragen. Het is ook nog eens zo dat spelers vragen aan elkaar stellen in de chatruimte, dat is ook erg gemakkelijk.

Chatten

In elke bingoroom kan er gechat worden met andere bingo spelers in dezelfde kamer. Onze ervaring is dat het erg gezellig is.