Chat bingo spellen

Bij Bingocams is er elk uur van de dag wel iets te doen, van speciale jackpots tot en met chat bingo spellen. Deze laatste spellen zullen we vandaag eens nader op inzoomen. De chathosts houden op gezette tijden verschillende soorten quizzen waarmee leuke prijzen te winnen zijn. Zo kun je je vermaken met de bingo, maar ook wel de chatbingo spellen.

Tuesday Tunesday

Op dinsdag wordt Tuesday Tunesday gespeeld, een geweldige muziek quiz! In de bingokamer Bingbling en Millionaire kun je meedoen aan de quiz om kans te maken op nog meer gratis geld. Tijdens het vooraf bekende uur zal de bingo chathost een intro van een liedje af laten spelen. Zodra u het antwoord weet moet u zo snel mogelijk de naam van de artiest of artiesten chatten. De eerste speler die als eerste het antwoord heeft gechat wint de prijs. Het spel wordt gespeeld in 2 verschillende kamers, op 2 verschillende tijden. Zo kun je kiezen welke kamer en welk tijdstip u het beste uitkomt. Dit zijn de tijden:

13:00 tot 14:00 BingBling – Win € 0,50 bonus per liedje (maximaal € 2 )
22:00 tot 23:00 Millionaire – Win € 2,- bonus per liedje (maximaal € 8)

Elke speler kan maximaal 4 liedjes per uur goed raden, zodat iedereen een kans maakt op een extra bonus. Om het bedrag op je spelersrekening bijgeschreven te krijgen is het wel vereist dat je in de laatste week een storting op je spelersrekening hebt gemaakt.

Guess Who

Het Guess Who? spel is een relatief nieuw chatspel. Het is een klassiek spel met een Bingocams twist. De wedstrijd wordt gespeeld op verschillende momenten in verschillende kamers volgens het wedstrijdschema dat hieronder is weergegeven. De prijzen zijn verschillend in elke kamer en kunnen oplopen tot € 25, bonus! Het wedstrijdschema is als volgt:

  • Elke maandag: Vanaf 13:00 til 14:00 uur in BingBling
  • Elke woensdag: Vanaf 13:00 til 14:00 uur in BingBling
  • Elke vrijdag: Van 13:00 til 14:00 uur in Bubblegum
  • Elke vrijdag: Van 22:00 til 23:00 uur in Billionaire

Kun je bijvoorbeeld raden wie dit is?
Chat bingo

Om de paar rondes zal de chathost je een foto van een beroemd iemand tonen. Als je het antwoord denkt te weten typ het dan in de chat tussen vier sterren, op deze wijze **antwoord **. Als je niet weet wat het precies is, kan je eerst een vraag aan de chathost stelen zodat deze met Ja of Nee kan antwoorden. De chathost zal aangeven of het woord goed of fout is. De eerste speler die het goed antwoord heeft gegeven zal de prijs winnen. Als je wint, wordt de bonus bijgeschreven op je spelersaccount en wordt volgende Guess Who? gespeeld. Iedereen kan deelnemen aan dit mooie en oude spel. Dus houd je ogen open en kijk wie er gezocht wordt. Om het bedrag op je spelersrekening bijgeschreven te krijgen is het wel vereist dat je in de laatste week een storting op je spelersrekening hebt gemaakt.

Ga naar Bingocams