Creditcard bingo

De creditcard is wereldwijd het meest bekende betaalmiddel, naast het chartale geld dat in alle landen in omloop is. Ook bij bingosites is de creditcard een veel gebruikte betaaloptie. Als je geld gaat storten met de creditcard op een online bingo site zorg er dan voor dat er een beveiligde verbinding tot stand is gebracht, dan kun je veilig met de creditcard bingo tegoeden aanschaffen.

Welke bingosites bieden de betaaloptie creditcard aan?

De bingowebsites bieden de betaaloptie creditcard aan, voor zowel Mastercard, Visa, Solo of Maestro. Goedgekeurde bedragen worden direct aan je saldo van je spelersrekening toegevoegd en je kan direct met dit saldo bingoloten kopen.

Voordelen om met een creditcard bingo tegoed te kopen

Creditcard BingoZoals in de inleiding al is beschreven wordt een creditcard in de hele wereld als een geldig betaalmiddel geaccepteerd. Of het nu in Nederland of Zuid-Afrika is, overal kan je terecht. Een creditcard staat ook gelijk aan op rekening betalen, want aan het eind van elke maand wordt het besteedde bedrag van je bankrekening afgeschreven. Aan deze uitgestelde betalingen zijn geen kosten verbonden. Je kunt er zelfs voor kiezen om het openstaande saldo in termijnen af te betalen, maar er wordt dan wel rente in rekening gebracht.

Nadelen van het betaalmiddel creditcard

Het eerste nadeel dat de meeste mensen direct weten op te noemen is de fraudegevoeligheid. Het is erg belangrijk dat je je creditcardgegevens beschermt en niet overal op het internet invult. Zodra iemand anders alle gegevens heeft, dan kan deze goederen of diensten met jouw creditcardgegevens afnemen. De creditcardmaatschappijen hebben vaak verfijnde software om ongebruikelijke transacties op te sporen en fraude wordt vaak niet aan de pashouder doorberekend. Een tweede nadeel is als je het openstaande saldo in termijnen gaat betalen. De in rekening gebrachte rente is erg hoog en vormt een “cash cow” voor de maatschappijen. Als je met een creditcard bingo saldo wil verhogen, zorg dan wel voor voldoende geld op de bank. Daarnaast worden voor een creditcard ook nog jaarlijkse kosten in rekening gebracht.