Geld storten bij een bingosite

Geld storten met ideal

Voordat je een bingo site wil bezoeken is het van belang dat deze bingosites de betalingsmethoden aanbieden die jij graag wil gebruiken. In het verleden was dit moeilijker en kon het bijna alleen maar met visa en mastercard en daarna werd er veel gebruik gemaakt van online portemonnees als Neteller, Paypal en Moneybookers. Voor de Nederlandse bezoekers werd daarna steeds meer iDEAL aangeboden zodat je vanuit je Internetbankieren meteen kan geld storten per bank aan de bingosite.

Hoe lang duurt het voordat ik met het geld kan spelen?

Hoe snel je met het gestorte geld kan spelen hangt af van de betalingmethoden en bingosite. Er zijn een aantal methoden waarmee direct je geld wordt omgezet in speeltegoed, te weten iDEAL, Neteller, Moneybookers, Visa, Mastercard, PaySafeCard, Ukash en de telefoon. Als je een bankoverschrijving maakt kan het een drietal dagen duren voordat het overgemaakte bedrag is verwerkt door de bingosite.

Zijn de geld storten betalingsopties veilig?

Alle betalingsopties zijn veilig omdat in het betaalgedeelte van alle bingosites de betalingen plaatsvinden in een beveiligde omgeving. Uiteraard werkt het systeem van iDEAL beter dan bijvoorbeeld Neteller, doordat je bij iDEAL een pinpas, pincode en reader nodig hebt om te kunnen betalen, terwijl dit bij Neteller alleen een username en twee wachtwoorden zijn.

Bingcams

iDEAL en telefoon.

Bingolot

PaySafeCard, Pay & Play, iDEAL en telefoon.

Maria Bingo

Visa, Mastercard, Bankoverschrijving, Moneybookers, Neteller, PaySafeCard, Ukash en iDEAL.

  • Poll

    Wat is de beste Nederlandse Bingo site?

    View Results

    Laden ... Laden ...