Golden Key Toernooi: Win € 50.000

Golden Key Toernooi

Op woensdag 1 april 2015 is het Golden Key toernooi van start gegaan en eindigt op 1 juli 2015. De spannende finale vindt plaats op 3 juli 2015. Het toernooi heeft daarmee een looptijd van 2 maanden, dus extra veel tijd om mee te doen en kans te make op de grootste jackpot ooit die Bingocams heeft uitgereikt! De jackpot zal namens maar liefst € 30.000 bedragen, CASH! Wil je dus kans maken op twee keer € 10.000,- of 1 keer de hoofdprijs van € 30,000 met online bingo, dan moet je meedoen aan het Golden Key toernooi.

Uitleg Golden Key toernooi

Wat moet je doen om de hoofdprijs te winnen? Verzamel sleutels en open de deur van de Golden Key finale. In het Golden Key toernooi zijn er verschillende soorten sleutels om te winnen. Slechts 1 gouden sleutel geeft rechtstreeks toegang tot de finale op vrijdag 3 juli 2015. Maar als je een rode, groene en blauwe sleutel krijgt, zullen die 3 sleutels om te zetten zijn in 1 gouden sleutel welke je ook toegang geeft tot de finale.

Er zijn verschillende manieren om de sleutels op te halen. Hieronder kan je verder lezen hoe je de sleutels kan verzamelen.Maar let ook goed op, want er zijn ook andere manieren om de sleutels bij Bingocams te verzamelen en deze kunnen elk moment verschijnen.

Gouden sleutel

Gouden SleutelElke maandag en donderdag kun je spelen in The Gold Key om 22:00. Deze speciale kamer heeft een jackpot van € 500 en 1 gouden sleutel voor de gelukkige winnaar van de jackpot. Win de jackpot in de Jumping Jackpot 1000 elke vrijdag om 10.30 uur en win 1 gouden sleutel.

Rode, Blauwe en Groene sleutel

Rode SleutelEr zijn een aantal speciale kamers voor de rode, blauwe en groene sleutel. Win een groene sleutel in de speciale kamer De Green Key. Om 22:00 uur kun je 10 groene sleutels en 10x € 25,- winnen. Win 1 van de 3 rode sleutels en 3x € 250,- in The Red Key elke woensdag om 22:00 uur. Begin je weekend met 6x € 100 en 6 blauwe sleutels in The Blue Key elke vrijdag om 22:00 uur.

Gratis sleutel kamers

De Key Generator is een gratis sleutel kamer speciaal voor de spelers die een Full House of Jackpot in de week ervoor hebben gehad in 1 van de speciale sleutel kamers. Mis je nog steeds een groene, blauwe of rode sleutel? In deze kamer kan je 10 blauwe, groene of rode sleutels gratis winnen. Elke vrijdag van 19:00 tot 20:00 en de eerste zal plaatsvinden op 10 april 2015.

Groene SleutelElke week kun je 1 groene sleutel in de Jumping Jackpot 100 kamer, 1 blauwe sleutel in de Jumping Jackpot 200 kamer en 1 rode sleutel in de Jumping Jackpot 500 kamer winnen. Win de jackpot in de Laser Jackpot 200 kamer en win één van de 3 groene sleutels of win de jackpot in de Laser Jackpot 500 kamer voor 1 van de 3 blauwe sleutels. In de Laser Jackpot 1000 kun je een rode sleutel winnen als je de jackpot wint.

Sleutels in de status Jackpot kamers

Win een groene sleutel in het Bronze Cave en in de Silver Mountain als je de jackpot wint. Een blauwe sleutel kan worden gewonnen in de Golden City. In de Platinum Express krijg je een groene sleutel als je de jackpot van € 250 wint, een blauwe sleutel als je de jackpot van € 500 wint en een rode sleutel als je de jackpot van € 750 wint.

Extra manieren om sleutels te winnen

Blauwe SleutelSpeel in de BingBling en krijg zo veel mogelijk Full Houses. De 10 spelers die de meeste Full Houses hebben gehad in deze kamer in 1 maand zullen een groene sleutel ontvangen. Speel in de Celebrity en de 5 spelers met de meeste Full Houses in 1 maand krijgen een blauwe sleutel. Speel in de Billionaire en de 3 spelers die de meeste Full houses hebben gewonnen in 1 maand winnen een rode sleutel. De 10 spelers die de meeste Bouncing Bonus hebben ontvangen in 1 maand winnen 1 groene sleutel aan het einde van elke maand. Degene die de Bouncing Bonus de meeste keren heeft gemist zal 1 groene sleutel ontvangen aan het einde van de maand. De 10 spelers die de meeste nieuwe stortende spelers in 1 maand hebben doorverwezen zullen een groene sleutel ontvangen aan het einde van de maand.

Key Leaderboard met extra prijzen!

Er is ook nog een andere manier om leuke prijzen te winnen. Er wordt een leaderboard bijgehouden van het aantal sleutels dat de spelers hebben gekregen. Hoe meer sleutels je krijgt, hoe hoger je in het leaderboard zal eindigen. Kom in de top 3 en krijg de volgende prijzen:

  • TV Samsung Ultra HD (ter waarde van € 1.500)
  • Barbecue Bigg Green Egg Large (ter waarde van € 1.155)
  • Compactcamera PANASONIC LUMIX DMC-FZ1000 (ter waarde van € 849,-)
  • Poll

    Wat is de beste Nederlandse Bingo site?

    View Results

    Laden ... Laden ...