Gratis bingo bij BeterBingo

BeterBingo heeft een aantal mogelijkheden voor stortende spelers om ook nog gratis bingo te spelen. Niet alle spelers weten hiervan af, dus bij deze zijn de mogelijkheden weergegeven. Het is namelijk zonde om deze gratis geldprijzen te laten liggen.

Gratis Bubble Freebie bingokamer bij BeterBingo

Gratis bingo in de Bubble Freebie bingokamer bij BeterBingoOp 9 december 013 heeft BeterBingo een speciale gratis bingo kamer geopend, genaamd Bubble Freebie. Deze zeer exclusieve bingokamer is toegankelijk voor spelers met een Loyaliteitsniveau van Geel en hoger. Doe mee met het bingospel in deze exclusieve kamer welke 3 keer per week plaatsvindt. Op maandag, woensdag en vrijdag worden 2 rondes om 20:30 uur gespeeld. Om mee te mogen spelen in deze gratis bingo spellen dien je minimaal een storting van € 10,- in de afgelopen 14 dagen te hebben gemaakt. Als dat het geval is, dan is deelname mogelijk en geheel gratis. De prijs voor de 1e lijn is € 2,50, de 2e lijn € 5,- en de Full House € 10,-.

Gratis Magic Money bingokamer

Gratis bingo in de Magic Money bingokamerVoor de spelers die in op een dag een storting bij BeterBingo hebben gemaakt is er een beloning. Deze storters worden elke dag beloond met een gratis bingo spel in de Magic Money bingokamer. De prijzenpot voor dit bingospel is zelfs € 75,- en de bingo kaarten zijn volledig gratis. Als je in de laatste 24 uur een storting hebt gemaakt, ontvang je automatisch toegang tot de Magic Money bingokamer. Ga dagelijks om 23.00 uur naar deze bingokamer om mee te doen. Om mee te mogen spelen in dit gratis bingospel dien je minimaal een storting van € 10,- in de afgelopen dag te hebben gemaakt. Als dat het geval is, dan is deelname mogelijk en geheel gratis. De prijs voor de 1e lijn is € 5,-, de 2e lijn € 20,- en de Full House € 50,-.

Gratis Fantasy Freebie bingokamer

Gratis bingo is de Fantasy Freebie bingokamerDe beste dingen in het leven zijn gratis! De Fantasy Freebie bingokamer van BeterBingo is 3 keer per dag geopend. Er kunnen elke ronde echte geldprijzen gewonnen worden. De bingo ronden vinden dagelijks om 10:30, 14:00 en 18:30 plaats, waarbij op elk tijdstip 6 ronden worden gespeeld. Om mee te mogen spelen in deze gratis bingo spellen dien je minimaal een storting van € 10,- in de afgelopen 14 dagen te hebben gemaakt. Als dat het geval is, dan is deelname mogelijk en geheel gratis. De prijs voor de 1e lijn is € 1,-, de 2e lijn € 1,50 en de Full House € 2,-.

  • Poll

    Wat is de beste Nederlandse Bingo site?

    View Results

    Laden ... Laden ...