Gratis bingo met cash prijsgeld

Cash bingo

Bij Bingocams zijn er verschillende mogelijkheden om gratis bingo te spelen om echte geldprijzen cash te winnen.

Cash Corner

In de bingokamer Cash Corner kan je elke 30 minuten met een gratis bingo ronde spelen. De bingokamer is altijd open en is geheel gratis. Deelname is geheel gratis.

Freebie Fiësta

In de bingokamer Freebie Fiësta kan je elke dag 3 uur gratis bingo spelen en elke week geeft Bingocams tussen de € 400,- en € 500,- aan de gratis bingo spelers. De Freebie Fiësta is drie verschillende tijdstippen van de dag geopend (9:30, 16:00 en 23:00) en draait 12 ronden in een uur. Deelname is geheel gratis.

Bonbon

In de bingokamer Bonbon mogen alleen bingo spelers met een Zilver spelersstatus (of hoger) meedoen en is geopend op dinsdag, woensdag, vrijdag en zondag om 18:30. Er kunnen dan 2 ronden worden gespeeld. Bij de 1e lijn win je een prijs van € 2,50, 2e lijn van € 5,- en bij een Full House € 10,-. Deelname is geheel gratis.

Cupcake

In de bingokamer Cupcake mogelijk alleen bingo spelers met een Goud spelersstatus (of hoger) en is elke maandag en donderdag geopend om 18:30. Er kunnen dan 2 ronden worden gespeeld. Bij de 1e lijn win je een prijs van € 5,-, 2e lijn van € 10,- en bij een Full House € 15,-. Deelname is geheel gratis.

Truffle

In de bingokamer Truffle mogen alleen bingo spelers met een Platinum spelersstatus (of hoger) meedoen en is elke zaterdag geopend om 18:30. Er kunnen dan 2 ronden worden gespeeld. Bij de 1e lijn win je een prijs van € 10,-, 2e lijn van € 17,50 en bij een Full House € 25,-. Deelname is geheel gratis.