Gratis bingo spelletjes

Gratis Bingo Spelletjes

Nagenoeg iedere online bingo speler is begonnen met het spelen van gratis bingo spelletjes. Het is ook aan te raden om dit eerst te doen voordat je een storting op een bingo website maakt. Hieronder hebben wij de gratis bingo mogelijkheden weergegeven van drie bekende online bingo websites. Probeer ze alle drie uit en ervaar de verschillen en overeenkomsten. Bingocams is bijvoorbeeld een innovaties bingo site met mooie graphics en veel buitenlanders, terwijl Bingolot een verouderd uiterlijk en veel Nederlanders heeft.

Gratis bingo spelletjes bij Bingocams

Bingocams biedt de grootste gratis bingo bonus aan zonder een storting te hebben gemaakt. Daarnaast heeft Bingocams ook gratis bingo spelletjes in de Freebie Fiesta kamer! Hiermee kan je zelfs echt geld winnen. In de Cash bingo kamer wordt van 08:00 tot 00:00 elke 30 minuten een gratis bingo ronde gespeeld, dat zijn dus 48 gratis bingospellen per dag. Bij elk bingospel is er een prijzenpot van € 4, – per spel wat betekent dat € 1.344, – per week in deze kamer wordt weggegeven. In de Freebie Fiesta Room zijn er 3 extra uren met gratis bingo met meer dan € 400, – in echte cashprijzen en meer dan € 250, – in de Bouncing Bonus pot. Deze bingospellen worden voor een uur gespeeld om 09:30, 16:00 en 23:00 uur.

Gratis bingo spelletjes bij Bingolot

Bij Bingolot kan je op elk moment van de dag gratis bingo spelen in de speciale gratis bingo kamer de Vrije Vogel. Hier hoef je geen storting te doen om te kunnen spelen en zodra de kamer vol is kan je in een andere kamer spelen. Je hoeft geen download uit te voeren alvorens je kan spelen, dus dat kan ook nog eens behoorlijk snel. Je kunt zelfs als gast registreren, zodat je geen registratieprocedure hoeft door te lopen.