Gratis Bingo Tegoed

Op zoek naar bingo sites waar je gratis bingo tegoed kan krijgen? Om bekendheid te verwerven onder bingo fans bieden een aantal bingo sites gratis tegoed aan om de bingo site uit te proberen (in de hoop dat je er langer blijft spelen). Dit is natuurlijk een commerciƫle techniek, maar waarom zou je geen gebruik maken van deze aanbiedingen?

Hoe werkt het?

Gratis Bingo TegoedDoor middel van gratis bingo tegoed aanbiedingen krijgt de bingosite de bingofans richting de website en de bingofans kunnen in eerste instantie gratis bingo spelen om de bingosite te leren kennen. En als het je bevalt, kan je je eerste storting maken. De stortingsmethoden zijn erg gemakkelijk in het gebruik en bij de meeste methoden kan je binnen een paar minuten gebruik maken van het gestorte bedrag.

Wie bieden gratis bingo tegoed aan?

De bingosites bieden gratis bingo tegoed aan waarmee zelfs werkelijke geldprijzen gewonnen kunnen worden. Bingo gaf dit eerder ook aan bingospelers, echter is dat nu niet meer het geval. Daarnaast kan je nog wel terecht om andere spellen te spelen en zelfs op sporten wedden. Het heeft werkelijk alles, van online poker tot online casino.

Wanneer kan het tegoed uitbetaald worden?

Met het gratis bingo tegoed kan je ongelimiteerd spelen en zelfs winnen, net alsof het echt geld is. Boven een bepaald bedrag (meestal 50 euro) kan je je gewonnen geld uitbetalen als je je bankrekeningnummer hebt ingevoerd bij de persoonsgegevens. De winsten met het bonusgeld kunnen wel elk moment uitbetaald worden. Om het bonustegoed uit te mogen betalen moet dit eerst een paar keer ingezet te worden. Er is een bepaalde tijdsperiode waarin het gratis bingo tegoed opgemaakt moet worden of geldig is. Meestal is dit 6 weken, dus je kan er vrij lang mee doen (tenzij je meteen alles verliest).