Gratis Bingo

Wil je online bingo eerst uitproberen voordat je voor echt geld gaat bingo spelen? Dan ben je goed bezig! Ontzettend veel startende bingospelers maken dezelfde fout door direct geld te storten op een bingosite en al het geld er direct doorheen te brassen. In tegenstelling tot deze “gokkers” kun je beter eerst kennis maken met de bingosite en gebruik maken van de aanbieding. Er zijn verscheidene bingo rooms die gratis bingo mogelijkheden aanbieden. Dus waarom zou je direct al geld gaan storten? Gratis bingo spelen kan door middel van gratis bingo speeltegoed en door middel van gratis echt bingo geld. Dit zal hieronder verder worden uitgelegd.

Gratis echt bingogeld

Een aantal bingo rooms bieden echt geld aan voor nieuwe spelers op de bingo room. Met dit gratis echt bingogeld kan je zonder geld spelen voor echte (geld)prijzen! Er zijn geen bingo rooms die gratis bingo aanbieden.

Er zijn wel een aantal voorwaarden gesteld: je kan het bonusgeld (zo wordt het € 5 gratis tegoed genoemd) niet direct uitbetalen. Plus je dient deze binnen een korte tijdsperiode te gebruiken. Toch zou dit je er niet van moeten weerhouden om er sowieso gebruik van te maken. Op deze manier leer je de bingo site kennen, weet je hoe je bingokaarten kan kiezen, hoe snel een ronde voorbij is, etc. Je kunt het dus ook als leergeld beschouwen. Weliswaar met een kleine kans dat je er ook nog een behoorlijke winst mee kan behalen.

Wat je ook zou kunnen doen is op alle 3 de bingorooms een account aan te maken en je registreren. Op deze manier heb je € 15,- speelgeld. Je zal zien dat je met een beetje geluk het bonusgeld hebt kunnen uitbouwen naar een aardig bedrag. Ze lopen graag te koop met deze aanbieding: waarom er dan geen gebruik van maken?

Gratis bingo speeltegoed

Op alle Nederlandse bingo rooms kan je zonder geld bingo speeltegoed krijgen en zo bingo spelen. Dit gratis bingo spelen is dan niet voor echte (geld)prijzen, maar puur voor het bingoplezier. Veel leuker is het natuurlijk voor echt geld spelen zodat je ook echt de spanning hebt dat je iets leuks kan winnen. Erg leuk om gratis bingo te spelen.