Ideal Bingo

Ideal BingoiDEAL heeft een betalingsmethode ontwikkeld waarbij je in je eigen betalingsomgeving bingo credits kan kopen. Met de betaalmethode iDEAL kun je veilig, betrouwbaar en erg snel online betalingen verrichten. Bij de aankoop van bingo speelgeld met iDEAL koppelt de bingo website je direct aan je eigen internet bankprogramma. Om gebruik te maken van de betaalmethode iDEAL hoef je je niet te registreren. Ook hoef je geen bestanden te downloaden, te installeren of een gebruikersaccount aan te maken. Om deze reden spelen de meeste bezoekers met Ideal bingo.

Bij welke bingosites kan ik met iDEAL bingo spelen?

De volgende banken ondersteunen ideal bingo: ABN AMRO, ASN Bank, Friesland Bank, ING, Rabobank, RegioBank, SNS Bank, Triodos Bank en Van Lanschot Bankiers. Dit betekent dat ruim 97% van de Nederlanders gebruik kan maken van iDEAL.

Hoe moet ik met iDEAL betalen?

Om bingo met iDEAL te kunnen spelen moet je ten eerste een account hebben bij een bingosite. Zodra je een account hebt kun je met verschillende betalingsmethoden geld op de account storten. Kies voor de betalingsmethode iDEAL en vul het bedrag in dat je op je account wil storten. Er opent zich een nieuw scherm waarin een keuzemenu is opgenomen. In het keuzemenu zijn alle beschikbare banken weergegeven. Kies de bank waar jij een bankrekening hebt. Er opent zich nog een nieuw scherm met de beveiligde omgeving van je eigen bank.

Let er goed op dat links in de adresbalk in het groen is aangegeven dat er een beveiligde verbinding tot stand is gebracht. Als dat het geval is kun je je bankrekeningnummer en bankpasnummer invoeren. Bij de Rabobank (als voorbeeld) krijg je vervolgens een plaatje weergegeven dat je moet inscannen met je RaboScanner. Vul de code die je op je RaboScanner te zien krijgt in het invoerveld op je scherm in en druk op Enter. De betaling is geslaagd en het bedrag is direct op je account bijgeschreven.