Internet Bingo

Bingo wordt veel gespeeld in lokale speelhallen door ouderen en vrouwen voor een beetje ontspanning doordeweeks. Vandaag de dag spelen zij echter ook steeds meer op internet bingo. Zelfs op elk moment van de dag. Dat is het grote voordeel van bingo op internet. Op elk moment van de dag zijn er mensen die bingo spelen op de internet bingo sites.

Voordelen van internet bingo

Spelen van bingo op internet heeft grote voordelen omdat de uitbetalingspercentages erg hoog zijn. Dit houdt in dat de bingo sites erg weinig winst per spel voor zichzelf houden. Je kan extra lang spelen met het geld dat je gestort hebt. Per spel willen de internet bingo sites weinig winst. Zo zorgen ze ervoor dat de bingo spelers blijven terugkomen en hierdoor meer bingo spelers aantrekken.

Om deze reden hebben de bingosites vaak een progressieve jackpot die eens in de paar weken wordt uitgekeerd aan een gelukkige. Bij de meeste internet bingo sites gaat het dan om zulke grote bedragen dat je er een leuke auto van kan kopen. Op de internet bingo site zelf wordt de progressieve jackpot getoond om zo twijfelaars toch over te halen te komen spelen.

Bij internet bingo hoef je zelf minder bij te houden als bij het echte bingo. Zo hoef je niet zelf de vakken aan te krassen (dit is wel mogelijk). Dit wordt gedaan door de computer. Je hoeft geen BINGO te roepen als je een volle lijn of een volle kaart hebt. De andere spelers weten meteen dat jij een bingo hebt aangezien zij deze melding in het scherm krijgen. De prijs wordt je ook automatisch toebedeeld. De spanning op het eind blijft echter hetzelfde, net als met echt bingo.

Zie hier een overzicht van de bingo sites.