Iphone bingo

De Iphone is de meest verkochte smartphone in Nederland, maar ook in de wereld. Op deze telefoon kan je niet alleen bellen, maar ook internetten, foto’s/video’s maken en bekijken, muziek afspelen, e-mailen en sms’en. Dat is een hele waslijst en eigenlijk kun je er alles mee wat een mens tegenwoordig nodig heeft om te kunnen functioneren. Je kunt zelfs op de Iphone bingo spelen. Dit kan door middel van apps, maar je kunt ook een bingosite openen en vanuit de browser spelen. De volgende modellen van de Iphone zijn vandaag de dag nog geregeld in omloop:

  • Iphone 5
  • Iphone 5c
  • Iphone SE
  • Iphone 5s
  • Iphone 6
  • Iphone 6 Plus
  • Iphone 6s
  • Iphone 6s Plus

Iphone Bingo

Beste Iphone bingo sites

Als je een bingosite kiest om bingo te spelen op je Iphone dan moet deze hier wel geschikt voor zijn. De Iphones maken gebruik van IOS als besturingssysteem en deze gaat soms net wat anders om met de code van een website. De beste websites om op je Iphone bingo te spelen zijn.

Apps voor de Iphone

De bingo apps voor de Iphone zijn vooral geschikt als je niet voor echt geld op de Iphone bingo wil spelen. De apps in de Appstore staan erom bekend erg innovatief te zijn, maar het grote nadeel is dat er niet voor echt geld gespeeld kan worden. Uiteraard kan je wel met echt geld credits kopen om bingoloten aan te schaffen, maar kunnen de credits vervolgens niet uitbetaald worden. Het verdienmodel van de apps is erop gericht om zoveel mogelijk credits te verkopen en niets uit te betalen. Je zult echter merken dat het spelen voor echte prijzen toch een geheel andere spanning geeft, helemaal als de hoofdprijs op het punt staat uitgekeerd te worden.

Effect van modellen op bingo ervaring

Er zijn best veel verschillen tussen de verschillende modellen van de Iphone. Om goed van een bingosite gebruik te maken geldt de volgende regel voor het beeldscherm: “bigger is better”. Alle displays van de Iphone zijn van uitstekende kwaliteit als we het hebben over resolutie, touchscreen en contrastverhouding. De omvang van het display wil nogal uiteenlopen. Zo heeft de Iphone 6 een 4,7 inch display en heeft de Iphone 6 Plus een 5,5 inch display. Hoe groter het display is, hoe beter de bingokamer zichbaar is en hoe beter de bingo ervaring is.