Live Bingo

Bingo spelen op internet kan niet live? Live bingo is ook mogelijk op internet bij meerdere online bingo sites. Een voorbeeld hiervan is Tombola waarbij je met een webcam live bingo kan spelen.

Live bingo spelen

Doordat je op de online bingo websites vaak de andere bingo spelers niet in het echt kan zien, lijkt het alsof de websites kunstmatig zijn opgezet. Tegenwoordig kan je echter met andere bingo spelers chatten en bingo spelen tegelijk. Je kan zelfs met je webcam aan spelen. Hierdoor weet je in ieder geval dat je met echte bingo spelers aan het spelen bent. Dat zorgt voor de echte bingo ervaring. Het is ook geen verplichting een webcam aan te zetten, maar dit kan erg leuk zijn als je gewonnen hebt.

Live webcam bingo

Het bingo spelen met webcam is erg gemakkelijk. Het enige wat je nodig hebt is een werkende webcam (probeer deze eerst even rustig uit). Daarna kan je binnen 5 minuten live webcam bingo spelen. Het aantal andere bingo spelers met webcams varieert nogal. Dit hangt af van het tijdstip waarop je speelt. Ga er dus niet vanuit dat elk moment van de dag bingo spelers online zijn met een webcam. Er zijn zelfs relaties ontstaan tussen spelers die de webcam aan hadden.

Live chatten

Op alle online bingo websites zijn er mogelijkheden om met de andere bingo liefhebbers te chatten terwijl je aan het live bingo spelen bent. Let er wel op dat je het niet te gek maakt in het begin. De medewerkers van de bingo sites lezen immers mee! Je zal daarna al snel merken dat er een relaxde sfeer is in de chatrooms. Veel bingo spelers kennen elkaar van naam omdat ze er vaker spelen. Je wordt gefeliciteerd als je een ronde hebt gewonnen. Bezoekers geven aan hoeveel kaarten ze nog moeten.