Maria Bingo Ervaring

Maria Bingo ErvaringDeze Maria Bingo ervaring is gemaild door een vrouwelijke bingofan.

Maria Bingo staat bekend om haar goede promoties. Momenteel kan je bijvoorbeeld een reis ter waarde van 3.000 euro winnen. Naar Las Vegas inclusief 150 gratis spins op een speelautomaat! Reken erop dat die 150 gratis spins een aardig zakcentje kunnen opleveren. Daarmee kan je je goed kan vermaken in Las Vegas met Maria Bingo. Af en toe zie je ook Nederlanders in de lijst met winnaars staan. Dan wordt ik toch altijd een beetje jaloers. Daaraan is ook te zien dat er veel Scandinaviërs spelen. Daar zijn zelfs aparte bingokamers voor aanwezig. Ik heb daar weleens voor de gein aan meegedaan en merkte dat Maria Bingo een groot bekend merk in Scandinavië is.

Twee bingovarianten

Maria Bingo biedt de bingo varianten 75 bal bingo en 90 bal bingo aan. Bij de 90 bal bingo spelen met name buitenlandse spelers en bij de 75 bal bingo zitten de meeste Nederlanders. Op de homepage van Maria Bingo is een wereldkaart opgenomen waarin je kan zien waar de spelers van Maria Bingo vandaan komen. Een groot gedeelte komt uit Scandinavië, maar er zijn ook een groot aantal welke uit Nederland komen. Op de kaart kan je vervolgens inzoomen en kijken of er mensen uit jouw regio aan het bingo spelen zijn. Zo ben ik erachter gekomen dat een oud-klasgenoot tegelijk met mij aan het bingo spelen was.

Prijzen winnen bij Maria

De gemiddelde prijs per ronde ligt tussen de 10 en 20 euro en elk uur gaat er gemiddeld een jackpot uit van tussen de 200 en 300 euro. Daarnaast zijn er nog meer jackpots te winnen tot wel 100.000 euro bij bingo en tot wel 1.400.000 euro in het online casino van Maria. Met een relatief klein bedrag maak je dus door middel van het spelen van online bingo kans om rijk te worden.

Meer weten naar aanleiding van deze Maria Bingo ervaring? Lees de review van Maria Bingo op Online-Bingo.info.