Maria Bingo

Logo Maria BingoBeoordeling 4,5 sterrenAlgehele beoordeling
Beoordeling 4 sterrenSoftware
Beoordeling 5 sterrenLoten kopen
Beoordeling 5 sterrenUitbetalen
Beoordeling 4,5 sterrenHelpdesk
Beoordeling 5 sterrenChatten

Bingo spelen bij Maria Bingo

Dit is het merk van Unibet dat zich geheel richt op het bingo spelen en daarvoor gebruikt het uiteraard een naam van een vrouw: Maria. Alhoewel de naam doet vermoeden dat er veel Latijns sprekende mensen bingo spelen is het tegendeel echter waar. Er bingoën veel Scandinaviërs en inwoners van de Benelux, waardoor je veel contact met gelijkgestemden kan hebben.

Software

De software van de bingo spellen van Maria zijn stabiel en betrouwbaar. Verwacht geen onnodige poespas, maar gewoon de standaard mogelijkheden van bingo.

Loten kopen

Maria Bingo heeft een geheel als veilig getest betalingssysteem en heel veel betalingsmogelijkheden. Op je bankafschrift zal je bij de transacties van Maria Bingo naar de naam Parabol moeten kijken. Na registratie kan je meteen geld op je spelersrekening storten. Denk eraan gebruik te maken van de bonus. In het ledengedeelte moet je dan op de INLEG knop drukken en dan kan je vervolgens uit de betaalmogelijkheden kiezen. Er kan gekozen worden uit creditcards, Neteller, ClickandBuy, Moneybookers en bankoverschrijving.

Uitbetalen

Als je voldoende geld hebt om uit te betalen kan je op elk moment van de dag uitbetaling aanvragen. Het geld wordt vervolgens op dezelfde wijze uitbetaald als waarmee het geld ontvangen is door Maria Bingo. De enige uitzondering hierbij is de creditcard Mastercard, want daar kan geen geld op gestort worden. Als dat het geval is moet je een andere (bank)rekening aangeven waar het geld naartoe overgemaakt kan worden.

Helpdesk

Bij Maria Bingo worden de gestelde vragen in het Nederlands beantwoord. Hiervoor ga je naar de Helpdesk optie om te zoeken naar je eigen taal, het Nederlands. Binnen 48 uur zal je vervolgens antwoord krijgen op je vragen.

Chatten

Elke kamer beschikt over een chatvenster waar veel gebruik van wordt gemaakt, je kunt typen in het vak onder het chatvenster.