Met de webcam bingo spelen bij Bingocams

Het is erg nieuw en dus is bingo spelen bij Bingocams in korte tijd erg gewild geworden bij online bingo spelers. Als je eenmaal een werkende webcam heb op je laptop of pc is het activeren van de webcams bij Bingocams een fluitje van een cent.

Wat heb ik nodig voor het bingo spelen bij Bingocams?

Een werkende webcam. Probeer de webcam dus eerst even uit voordat je Bingocams voor niets gaat installeren. Zodra je een werkende webcam hebt kan je binnen een paar seconden na registratie de webcams activeren en bingo spelen met de webcam.

Hoe kan ik de webcam activeren?

Bingospelers bij Bingocams activeren de webcam om bij winst in beeld te komen bij de andere bingo spelers en de reacties van de andere in ontvangst te nemen. Het leuke bij Bingocams is dat de zogenaamde Win-momenten worden opgenomen door Bingocams en gepubliceerd op de website als jij dat leuk vindt. Inmiddels zijn er al meer dan een miljoen live win-momenten gepubliceerd.

De webcam kan je activeren door op het icoon van de webcam te drukken welke aan de rechterkant bovenin de bingokamer te vinden is. Vervolgens opent een nieuw venster met de naam Webcam. Als je webcams aanstaat zie je daarna jezelf op het scherm verschijnen. Indien dit niet het geval is moet je enkele instellingen veranderen welke op de website van Bingocams te lezen zijn. Als de webcam geactiveerd is kan je het venster weer sluiten waarna je rechtsboven in het scherm in het klein het beeld van je webcam ziet.

Moet ik de webcams ook daadwerkelijk gebruiken?

Als je de webcams hebt geactiveerd en andere spelers jou kunnen zien moet je ook in beeld blijven tijdens het spelen. Dit staat beschreven in de richtlijnen van Bingocams, want anders zullen er bingospelers zijn die de webcam op iets anders richten zodra ze wat hebben gewonnen. Het idee hierachter is dat Bingocams deze Win-momenten graag voor promotionele activiteiten willen gebruiken. Om de promotionele kosten te drukken worden in plaats daarvan de te winnen prijzen verhoogd.