Minimale storting

Met kleingeld toch nog bingoloten kopen?

Heb je zin om even online bingo te spelen, maar geen zin om veel geld uit te hoeven geven? Dan is het bij diverse online bingo sites mogelijk om snel een paar bingoloten te kopen en direct bingo te spelen. Er zijn meerdere opties om voor een klein bedrag met een minimale storting bingotegoed aan te schaffen en online bingo te spelen. Als je nagaat dat de goedkoopste bingoloten slechts een paar eurocent kosten kun je erg lang spelen.

Minimale storting Bingocams

Bingocams heeft verschillende betalingsopties om geld op je account te storten. De optie met het laagste minimum bedrag is de Pay per Call, een belletje met de telefoon. Dit doe je nadat je je hebt geregistreerd in het scherm “Koop extra credits”. In het tabblad Telefoon staat een telefoonnummer waar je naartoe moet bellen en daar krijg je een nummer te horen. Als je dit nummer bij Bingocams invoert heb je direct speeltegoed gekocht voor € 1,30. De meest gebruikte betalingsoptie bij Bingocams is echter iDEAL waarbij het minimum € 10,00 bedraagt. Het goedkoopste bingolot bedraagt € 0,10. Daarnaast zijn er bingo loten te koop voor tot en met € 1,00 per bingolot.
Minimale storting idealMinimale storting creditcardMinimale storting SkrillMinimale storting Neteller

Minimum storting Bingolot

Bij Bingolot kan je op verschillende manieren bingotegoed kopen. Het gemakkelijkst is een telefoonnummer te bellen voor EUR 1,30 per gesprek of voor EUR 0,80 per gesprek waarmee je tegoed bij Bingolot krijgt. Daarnaast kan je ook met iDEAL tegoed kopen met een minimum aanschaf van EUR 10. Daarnaast kan je voor EUR 25, 50 of 100 met iDEAL aan bingotegoed kopen. Met het aangeschafte bingotegoed bij Bingolot kan je vervolgens bingo loten in de verschillende bingokamers kopen. Het goedkoopste bingolot bedraagt € 0,05. Daarnaast zijn er bingo loten te koop voor tot en met € 0,50 per bingolot. Het maximale aantal kaarten per speler bedraagt 10 stuks.
Minimale storting ideal

  • Poll

    Wat is de beste Nederlandse Bingo site?

    View Results

    Laden ... Laden ...