Multiplayer bingo

Multiplayer bingo kamers

Bingo kan je zowel alleen of met andere mensen samen spelen. Als je met andere bingo spelers samen speelt noemt men dat ook wel multiplayer bingo. Wij zullen het verschil aanduiden met een aantal voorbeelden, maar eerst even de verschillen behandelen.

Prijzen

Bij non-multiplayer bingo zijn de winnende bingoloten al bekend voordat je zelfs maar met een bingolot hebt gespeeld, eigenlijk is dit hetzelfde principe als bij loterijen en krasloten. Bij multiplayer bingo is de prijs afhankelijk van het aantal meespelende bingospelers. Hoe meer spelers, hoe groter de prijzenpot.

Chatten

Bij non-multiplayer bingo kan er niet gechat worden aangezien je in je uppie een bingospel aan het spelen bent. Bij multiplayer bingo kan je met de andere bingospelers chatten door middel van de handige chatfunctie, erg gezellig en je kan er handige informatie over de bingoroom opdoen.

Non-multiplayer bingo

Een voorbeeld van een non-multiplayer bingospel is Bingo Bonanza. Net als bij multiplayer bingo zal je eerst moeten bepalen met hoeveel bingoloten je wil gaan spelen, met een maximum van 8 bingoloten, en hoeveel inzet je plaatsen per bingolot. Er worden vervolgens 60 bingo ballen getrokken en automatisch worden je bingoloten gekrast. Hoe minder ballen je nodig hebt om een bingo te krijgen, hoe groter de prijzen.
Multiplayer bingo bonanza

Multiplayer bingospellen

Een voorbeeld van een multiplayer bingospel is Bingocams. Bij Bingocams kan je met meerdere bingo spelers tegelijk bingo spelen, eigenlijk het normale bingo wat overal wordt gespeeld. In de lobby van Bingocams moet je een bingokamer kiezen (elke bingokamer heeft een standaardprijs per lot) waarna je het aantal gekozen bingoloten in de bingokamer te zien krijgt. Deze bingoloten zijn bovenaan het scherm te zien en het chatvenster is eronder te zien. Rechtsbovenin zie je het webcamscherm en rechts in de kolom zijn de spelersnamen van de bingo spelers te zien. Dit is multi player bingo op zijn best.
Multiplayer bingospellen

  • Poll

    Wat is de beste Nederlandse Bingo site?

    View Results

    Laden ... Laden ...