Nachtwacht op zaterdag 15 december 2012

In de nacht van 15 december houdt Bingocams het derde Bingocams Nachtwacht evenement. Chathost Jennifer en Sandor maakt het een bijzondere avond met verschillende activiteiten gedurende de gehele nacht. Evenals alle chat host activiteiten is er ook een Bouncing Bonus Toernooi. Dus trek je pyjama aan en doe mee voor dit zeer speciale Bingocams evenement!

Kamerinformatie

Het Nachtwacht evenement wordt inde N8W8 kamer van Bingocams gehouden op 15 december 2012 van 12 uur ’s avond tot 5 uur ’s ochtends. De kosten per bingokaart bedraagt € 0,05 cent en er kunnen maximaal 20 tickets voor 1 ronde worden aangeschaft.

Activiteiten tijdens de Nachtwacht

Als u een bingo hebt en uw Bingocams N8W8 T-shirt toont (gewonnen bij een vorig Nachtwacht evenement) wint u extra bonus prijzen! U krijgt een € 10,- gratis bonus, alleen voor het tonen van je N8W8 t-shirt. Het Bouncing Bonus Toernooi is ook toegankelijk van 00:00 tot 5:00 in de ochtend. De Bouncing bonus stuitert door de de kamer tijdens het evenement. De 3 spelers met de meeste Bouncing bonussen zullen extra prijzen verdienen:

  • Plaats 1: Iris cheque van € 100,- + een originele Bingocams N8W8 t-shirt.
  • Plaats 2: Iris cheque van € 75,- + een originele Bingocams N8W8 t-shirt.
  • Plaats 3: Iris cheque van € 50,- + een originele Bingocams N8W8 t-shirt.

Alle drie de winnaars krijgen ook een gouden ticket voor het Gouden Ticket Toernooi!

Van 00:00 tot 01:00 Mystery Guest

Tijdens dit uur zullen de chathosts Jennifer en Sandor 6 verschillende mensen bellen en je moet raden wie ze zijn. Je mag zoveel vragen stellen als je wilt, maar vergeet niet dat ze kunnen alleen met JA of NEE antwoorden . Als je het antwoord weet dan moet je het in je webcam schreeuwen als je een 1e of 2e lijn of een volle kaart hebt. De prijs is € 10,- bonus per goed antwoord (maximaal 2 winsten per persoon).

Van 01:00 tot 02:00 Karaoke met Jennifer en Sandor

Elke ronde spelen de chathosts Jennifer en Sandor een aantal van de typische oude liedjes die in Nederland bekend zijn. Dus zing mee met de 2 chathosts en verdien een bonus voor het meezingen. Als je meezingt voor de webcam verdien je € 2,50 bonus! De prijs is € 2,50 bonus per nummer (maximaal 4 per speler).

Van 02:00 tot 03:00 De Bingocams kantine!

Tijdens dit uur in het midden van de nacht krijgen Jennifer en Sandor een aantal bekende mensen in de N8W8 kamer. Als je de 4 verschillende types kan imiteren voor de webcam krijg je € 2,50 bonus! De prijs is € 2,50 bonus per imitatie (maximaal 4 per speler).

Van 03:00 tot 04:00 Creativiteit met kerst

Maak een creatief kerststuk met de chathosts Jennifer en Sandor. Om in de kerstsfeer te komen organiseren Jennifer en Sandor een speciale “Christmas Creatie”. Wanneer je jouw creatie voor de webcam laat zien kun je € 5,- bonus verdienen – bonus voor. Je hebt ook de kans op het winnen van een geweldig kerstcadeau. De prijs is € 5,- bonus voor elke kerst creatie die je laat zien en je maakt kans op een kerstgeschenk.

Van 04:00 tot 05:00 Ab Normaal en Beverly

De nacht zal eindigen met deze twee geweldige mensen door het delen van een aantal grote grappen. Dit zal een uur om te onthouden en met veel lachen zijn. Elke speler die hilarisch lacht voor de webcam krijgen een extra prijs van € 5, – bonus. Dus blijf wakker voor dit grappige uur. De prijs is € 5,- voor elke Live Win Moment met een hilarische lach (maximaal 3 per speler)

Speciale Bingocams Nachtwacht prijs

Alle spelers die elk uur bingo kaarten voor de Bingocams N8W8 kamer hebben aangeschaft ontvangen een speciaal Bingocams N8W8 T-shirt. Deze is uniek en exclusief voor Bingocams N8W8 spelers.

Algemene Voorwaarden

– Alle persoonlijke gegevens moeten zijn ingevuld in de speler rekening, anders verlies je de prijs.
– De winnaars ontvangen hun bonus binnen 48 uur na het evenement.
– De prijzen kunnen alleen worden gewonnen door spelers die een week (7 dagen) vóór het evenement begint een storting hebben gemaakt.
– Alleen spelers die aanwezig waren op de hele Bingocams N8W8 evenement krijgen 1 T-shirt (maximaal 1 T-shirt per speler).
– Bingocams behoudt zich het recht voor om wijzigingen aan te brengen voorafgaand aan dit evenement.