Nederlandse Bingo Sites

Op zoek naar Nederlands bingo sites? Niets is zo leuk als het spelen op een Nederlandse bingo sites met andere Nederlanders. Zo kan je alles gemakkelijk in het Nederlands lezen. Plus je kan in onze eigen taal chatten in de chatbalk. Maar welke zijn nu het populairst onder de kaaskoppen?

Populairste Nederlandse bingo sites

Nederlandse bingo sites

Bingocams

Bingocams is een bingo site waar de bingo spelers de mogelijkheid hebben om met de webcam aan bingo te spelen. Je ziet de andere bingo spelers niet de gehele tijd in beeld, maar wel op de momenten als deze persoon een bingo heeft. Erg leuk en dit wordt nergens anders aangeboden. Op de homepage van Bingocams kan je zien hoeveel bingo spelers op dat moment actief zijn en hoeveel spelers een webcam aan hebben staan, dat is normaliter ongeveer een kwart van de spelers

Trendie Bingo

Trendie Bingo kun je kenmerken als een innovatieve bingosite met geweldig luxe promoties. Daarmee wil het een jong en stijlvol publiek trekken. Een doelgroep dat nog niet heel erg in bingo geïnteresseerd is. Maar daar kan verandering in komen!

Maria Bingo

Maria Bingo is een onderdeel van de Unibet groep dus het zal je niet verbazen dat Maria gebruik maakt van hetzelfde netwerk. De promoties en acties van Maria Bingo verschillen, maar het spelen van de spellen en het spelaanbod is bij Maria Bingo geheel hetzelfde.