Neteller bingo

Neteller bingo betaalmiddelDe e-wallet Neteller bestaat al sinds 1999 en levert diensten aan particulieren en ondernemingen. De online betalingsmethode is een alternatief voor bestaande traditionele betalingsmethoden. In eerste instantie was het erg populair voor online poker spelers die het gebruikten voor het overmaken van geld van de ene naar de andere online poker site. Daarna werd het ook steeds meer gebruikt voor het storten van geld bij het casino, maar kon men ook met Neteller bingo spelen.

Waar kan met Neteller bingo loten gekocht worden?

Het betaalmiddel Neteller is uitermate geschikt om geld mee te storten op een spelersrekening bij een bingosite. De bingosites hebben de betaalmogelijkheid Neteller. Bij alle drie de bingosites is de minimale storting met Neteller € 10,-. Om een storting door middel van Neteller te maken moet je eerst een account bij Neteller hebben. Hiervoor kan je op bij Neteller.com terecht. Zodra je een account bij Neteller hebt kun je de storting binnen de bingosite uitvoeren. Kies hiervoor het betaalmiddel Neteller in het dropdown menu. Je wordt dan doorgeleid naar de beveiligde omgeving van Neteller.

Voordelen van Neteller bingo

Het openen van een Neteller rekening geef je een veilige manier om geld op het internet over te maken. Een groot voordeel van Neteller is dat je geen kosten betaald voor het verzenden of ontvangen van gelden als je op een online goksite speelt. Als je dit vergelijkt met een creditcard dan betaal je soms wel 5% transactiekosten. Een overboeking van gelden met Neteller wordt direct bijgeschreven op je rekening bij de bingosite. Een ander voordeel is dat je een Net+ prepaid Mastercard kan aanvragen. Met deze prepaid kaart kan je betalen in internetwinkels of geld pinnen bij een geldautomaat. Na verificatie van je Neteller rekening kun je de Net+ kaart aanvragen. Binnen 10 dagen ontvang je deze per post. De pincode wordt separaat verzonden.

Nadelen van bingo met Neteller

Als het aankomt op het gebruiken van Neteller voor het overmaken of uitbetalen van geld van en naar online bingo sites zijn er niet veel nadelen te benoemen. Het verifiëren van de rekening kan enige tijd in beslag nemen. Daarvoor moet je documenten opsturen (foto maken). Deze documenten moeten vervolgens beoordeeld worden. Voor sommige diensten worden wel kosten in rekening gebracht. Voor het overmaken van geld hanteert Neteller limieten om misbruik en fraude te voorkomen. De limiet kan bijvoorbeeld op maximaal 2 opnames per dag of 10 aankopen in 24 uur liggen.