Nieuw: 75 bal bingo

Binnenkort lanceert Bingocams een nieuwe bingo variant, te weten 75 bal bingo! In Nederland wordt alleen maar de 90 bal bingo gespeeld, maar dit is de meest gespeelde bingo variant in de wereld. Met name in Engeland wordt het 75 bal bingo gespeeld. Dit is dus nieuw bij Bingocams.

Op dit moment zijn de 75 bal bingo kamers alleen nog toegankelijk voor Goud+ spelers, maar de verwachting is dat op 19 september de kamers voor alle spelers bij Bingocams open gaan. In 75 bal bingo zijn er twee spellen: Pattern bingo en 5 line bingo. Beide spellen zijn beschikbaar. Evenals bij 90 bal bingo is het de bedoeling om als eerste bingo te hebben. De meest gebruikte patronen bij 75 ball bingo zijn de horizontalen, verticalen en diagonalen, unieke patronen en de volle kaart. Van te voren wordt bepaald waarvoor gespeeld gaat worden. Als het vooraf bepaalde patroon op het bingo lot is aangestreept heb je bingo.

Het 5 Line bingo spel kan gespeeld worden in de bingo kamer ‘Soho’. Er wordt elke keer om 5 lijnen gespeeld waarvan de eerste lijn horizontaal, verticaal of diagonaal gewonnen kan worden. De lijnen 2 t/m 4 kunnen alleen horizontaal gespeeld worden, waarna er gespeeld wordt voor de volle kaart. Er worden dus per ronde 5 prijzen uitgedeeld in de bingokamer ‘Soho’.

Het Pattern spel kan gespeeld worden in de bingo kamer ‘Manhattan’. De 1e lijn is horizontaal,
verticaal of diagonaal en na de 1e lijn moet je een patroon in je bingo lot krijgen. Dit bingo patroon moet hetzelfde zijn als het vooraf bepaalde patroon door Bingocams en continu zichtbaar is in het bingo spel.

Als doorgewinterde bingo spelers hebben wij het natuurlijk ook uitgeprobeerd. In het begin is het even wennen om een andere bingo kaart voor je te zien, maar het is erg leuk voor de afwisseling. De bingoloten hebben meer vakken, dus je zou denken dat een ronde langer duurt. Zo voelt het echter niet, want de rondes gaan lekker snel. Een aanrader dus!