Online Bingo Spelen

De laatste jaren is online bingo spelen steeds populairder geworden, want het online bingo spelen is gemakkelijk en snel aan te leren. Er zijn tegenwoordig steeds meer online bingo sites, in het Nederlands maar ook in vele andere talen. Het spelen van bingo online heeft een aantal voordelen ten opzichte van het spelen van bingo in het echt. De grootste verschillen (zowel voor- als nadelen) zullen wij hieronder toelichten.

Voordelen online bingo spelen

Comfort

Het comfort bij online bingo spelen kan je helemaal zelf bepalen. Je hoeft niet op een slechte stoel te zitten of te wachten totdat je wat te drinken kan bestellen. Je kunt met je favoriete drankje in je ene hand en de laptop op schoot comfortabel bingo spelen. Als je een bingo hebt hoef je geen “BINGO” te schreeuwen, want de bingo site herkent dat jij gewonnen hebt en de andere bingo spelers zien dat ook.

Prijzen

De prijzen bestaan bij lokale bingo avonden vaak uit kleine nuttigheden, zoals een vleespakket of waardebonnen. Dat is erg leuk, maar het gemakkelijkst is uiteindelijk nog altijd geld. Bij de online bingo sites kan gespeeld worden om geldprijzen of om grote andere prijzen. Ook hebben de bingo sites soms een progressieve jackpot waarmee hoofdprijzen als een cruise of een vakantie gewonnen kunnen worden. De prijzen hoef je niet naar huis te slepen, deze worden gewoon thuis gebracht of het geld wordt binnen 3 werkdagen op je eigen bankrekening gestort.

Gezelligheid

In eerste instantie zal je denken dat de gezelligheid bij online bingo spelen minder zal zijn. Het tegendeel is echter waar voor de meeste bingo spelers. Bij de online bingo sites kan je met andere Nederlanders chatten en leuke contacten opdoen met bingo spelers door het gehele land. Er wordt vaak over bingo gepraat, maar ook hele andere gespreksonderwerpen passeren de revue.