Progressieve jackpot bij Online Bingo

Voordat we het gaan hebben over progressieve jackpots bij online bingo is het eerst goed om te weten wat dat nu precies is. Een progressieve jackpot is een te winnen geldbedrag dat gedurende en periode groter wordt en niet al te vaak gewonnen wordt. Een zeer kleine gedeelte van het bedrag van elke verkochte bingo kaart wordt besteed aan de progressieve jackpot zodat deze groter wordt als niemand de jackpot wint. Als iemand de jackpot wint wordt de progressieve jackpot teruggezet naar een vast basisbedrag waarna deze weer oploopt als er bingokaarten worden verkocht. Bij de meeste jackpots is er geen limiet waardoor de jackpot in theorie oneindig hoog kan worden. Wij zullen aan de hand van Bingocams uitleggen welke progressieve jackpots mogelijk zijn:

Big Bang progressieve jackpot

De Big Bang progressieve jackpost is voor alle online bingokamers geldig en geldt dus voor heel Bingocams. Als de Big Bang progressieve jackpot wordt gewonnen wordt deze voor heel Bingocams teruggezet naar het vaste bedrag. Deze jackpot zal niet erg vaak gewonnen worden, maar dit betekent ook dat de jackpot erg hoog kan worden. Spelers die een volle bingokaart hebben binnen 32 ballen maken kans op de Big Bang progressieve jackpot.

Bubblegum jackpot

De spelers bij Bingocams winnen de Bubblegum jackpot als deze een volle kaart hebben bij 40 of minder ballen. Bubblegum is een kamer bij Bingocams en heeft een erg lage prijs van de bingokaarten. Hierdoor kan je meer kaarten kopen om de kans op de Bubblegum jackpot te vergroten.

Celebrity Jackpot

De spelers bij Bingocams winnen de Celebrity jackpot als deze een volle kaart hebben bij 40 of minder ballen. Celebrity is een kamer bij Bingocams en heeft een gemiddelde prijs van de bingokaarten.

Hollywood Jackpot

De spelers bij Bingocams winnen de Hollywood jackpot als deze een volle kaart hebben bij 40 of minder ballen. Hollywood is een kamer bij Bingocams en heeft een erg lage prijs van de bingokaarten. De Hollywood bingokamer heeft de op 2 na hoogste prijs van de bingokaarten waardoor de jackpot in de Hollywood kamer leuke proporties begint aan te nemen.

Las Vegas Jackpot

De spelers bij Bingocams winnen de Las Vegas jackpot als deze een volle kaart hebben bij 40 of minder ballen. Las Vegas is een kamer bij Bingocams en heeft een erg hoge prijs van de bingokaarten. De Las Vegas bingokamer heeft de op 1 na hoogste prijs van de bingokaarten waardoor de jackpot in de Las Vegas kamer erg weinig uitgekeerd wordt en dus een hoge uitkering heeft.

Er zijn nog meer bingokamers bij Bingocams met ieder een eigen progressieve jackpot, maar dit zijn wel de meest gangbare jackpots die worden uitgekeerd.