Skrill bingo

Skrill staat voorheen bekend als Moneybookers. Het is een internetdienst om in een kort tijdsbestek met een e-mailadres geld over te maken. Het unieke van Skrill is dat je niet per definitie een account bij Skrill nodig hebt om geld over te maken. Je kan ook eenmalig een bedrag overmaken van je bankrekening naar een begunstigde. Je kunt ook geld overmaken naar je account bij Skrill door middel van een creditcard of vanaf je eigen bankrekening. Met een e-wallet als Skrill bingo tegoed bemachtigen is snel, veilig en betrouwbaar.

Waar kan met Skrill bingo tegoed worden gekocht?

Deze betalingsmethode is erg geschikt voor het storten van geld op online bingo sites. Skrill kan dan ook gebruikt worden. Op Nederlandse online bingo sites kan je nog niet met Skrill bingo spelen.

Voordelen van bingo met Skrill

Skrill BingoEr zijn een paar voordelen van het bingo spelen met Skrill. Deze betalingsmogelijkheid is altijd en overal beschikbaar. Het wordt geaccepteerd door alle grote internetcasino’s en online pokersites, maar ook door online bingo sites. Persoonlijke gegevens worden niet weergegeven bij het maken van transacties. Je financiële gegevens zijn daarmee discreet. Grootgebruikers van Skrill mogen deelnemen aan het VIP-programma met exclusieve bonussen.

Nadelen van Skrill voor bingo

Er zijn niet veel nadelen verbonden aan deze betalingsmethode, maar in vergelijking met de andere betalingsmethode op bingo sites zijn er wel een aantal nadelen te noemen. Voordat je met Skrill kan betalen is het wel nodig dat je een account bij Skrill hebt. Als je een account hebt, dan zijn er twee opties: geld op je account storten of een koppeling met je bankrekening maken. In het eerste geval stort je geld op je account bij Skrill door middel van een creditcard of vanaf je eigen bankrekening. In het tweede geval dien je je bankrekening te verifiëren (vaak door een kleine proefbetaling te ontvangen) en dan kan Skrill direct geld incasseren van je bankrekening op dezelfde manier als een automatische incasso.