Speed Bingo

Een Engelse online bingo site biedt als enige website Speed Bingo aan. Hierbij wordt bingo extra snel gespeeld door minder tijd tussen het trekken van de ballen in te laten. Hierdoor wordt de tijd van een bingoronde aanzienlijk verkort en kunnen meer prijzen worden gewonnen in een korte tijd.

Ontstaan van Speed bingo

Speed BingoSpeed bingo is ontstaan doordat bingo spelers ervan houden om zo snel mogelijk met zoveel mogelijk bingokaarten tegelijk te spelen. Daarmee wordt de kans op een BINGO vergroot. Het nadeel van meer bingokaarten is dat je veel bingokaarten af moet lopen om te zien of het getrokken nummer erop staat. Door het sneller trekken van de bingoballen hoeveel minder bingokaarten af te worden gelopen. Dit moet wel sneller gebeuren. In feite maakt dat niets uit, maar het mindere aantal kaarten maakt het wel simpeler.

Speed bingokamer

De Speed Bingo kamer van de online bingo site is erg goed bezocht en er is een jackpot gevormd voor de bingokamer om nog grotere prijzen te kunnen winnen. Daarnaast wordt de bingokamer regulier goed bezocht door de bingo spelers waarvan de inleg grotendeels ten goede komt aan de uitgekeerde prijzen.

Voor- en nadelen Speed bingo

Het belangrijkste voordeel is dat de bingoballen sneller getrokken worden en de prijzen sneller bekend zijn. Op deze manier kunnen ongeduldige bezoekers meer geld inzetten en sneller prijzen winnen. Als je met veel bingoloten tegelijk speelt, dan kun je dit bij Speed Bingo niet bijhouden. Dan is het sowieso aan te raden om de bingoloten automatisch te laten krassen. Je kan dan rustig achterover gaan zitten. Het nadeel van Speed Bingo is dat de bingoronden gigantisch snel voorbij vliegen. Heeft de ene speler de eerste rij gewonnen, dan heeft de twee spelers al bijna de tweede rij gewonnen. Het komt dan ook vaak voor dat de prijzen achter elkaar worden uitgereikt.