Speel Bingo

Er zijn meerdere goede Nederlandse bingo sites waar veel Nederlanders samenkomen om bingo te spelen. De grootste hiervan zijn Bingocams, Beter Bingo, Binglot en Maria Bingo. Speel bingo online op deze bingo sites en beleef een leuke bingo ervaring vanuit je eigen huis. Wij hebben hieronder in het kort een nadere toelichting gegeven van deze bingo sites uit Nederland.

Speel bingo bij Bingocams

Met Bingocams kan je met je webcam online bingo spelen tegen andere Nederlanders, maar ook tegen andere mensen in de wereld. Dit is echt een leuke ervaring voor als je alleen of samen bent.

Speel bingo bij Trendie Bingo

TrendieBingo is de nieuwe telg in online bingo land. Je kan er binnen een paar minuten bingo spelen door je direct te registreren. Nieuwe registratie krijgen momenteel € 5,- gratis.

Speel bingo bij Beter Bingo

De site Beter Bingo is eind 2013 gelanceerd en trekt momenteel erg veel nieuwe bingo spelers aan. Het heeft de beste promoties als het gaat om gratis bingogeld, welkomstbonus en stortingsbonussen. Voor vaste trouwe bezoekers is er een lucratief loyaliteitsprogramma.

Speel bingo bij Bingolot

De site Bingolot bestaat al heel lang en heel een schare vaste bezoekers. Dit is erg leuk want dat is er altijd wel iemand aanwezig om mee bingo te spelen, van ’s ochtends vroeg tot ’s avonds laat.

Speel bingo bij Maria Bingo

Maria is een onderdeel van de Unibet groep en lift mee op hetzelfde platform. Hier zul je dus dezelfde aanbiedingen en mogelijkheden vinden.