Trendie Bingo Bonus

Trendie Bingo BonusTrendie Bingo is een nieuwe bingosite met haar roots in Nederland. Eerder was het bekend als BinkBingo, maar dat concept sloeg niet erg aan. Met een vernieuwde website en een andere doelgroep gaat het nu stukken beter! Overdag is het nog enigszins rustig in de bingokamers. ‘S avonds is het lekker druk. Zelfs de bonussen zijn aangepast en aantrekkelijker. Lees hieronder meer over de Trendie Bingo Bonus.

Trendie Bingo Bonus Gratis 5 euro

Na registratie bij Trendie Bingo krijg je gratis 5 euro op de bonusmeter gestort. Geheel gratis en geen verplichtingen. Het saldo op de bonusmeter kan niet uitbetaald worden. De gratis sign-up bonus is een zogeheten type 2 bonus. Dit houdt in dat er geen storting hoeft te worden gemaakt. Type 2 bonussen moeten 10 of 20 keer worden ingezet. Daarna wordt het saldo van de bonusmeter overgeboekt naar je echt geld saldometer. Voor de 5 euro gratis Trendie Bingo bonus geldt een inzetvereiste van 20 keer het bonusbedrag. Dit betekent dat je met de 5 euro voor in totaal 100 euro aan bingoloten moet hebben aangeschaft.

Trendie Bingo Welkomstbonus

De welkomstbonus bij Trendie Bingo bedraagt 200% met een maximum van 100 euro. De bonus wordt direct op je bonusmeter bijgeschreven nadat je je eerste kwalificerende storting hebt gemaakt. De welkomstbonus is een type 1 bonus. Type 1 bonussen moeten 6 keer in zijn geheel worden ingezet. Daarna wordt het saldo van de bonusmeter overgeboekt naar je echt geld saldometer.

Trendie Bingo Reloadbonus

De reloadbonus bij Trendie Bingo bedraagt 50% met een maximum van 25 euro. De bonus wordt direct op je bonusmeter bijgeschreven nadat je je eerste kwalificerende storting hebt gemaakt. De welkomstbonus is een type 1 bonus. Type 1 bonussen moeten 6 keer in zijn geheel worden ingezet. Daarna wordt het saldo van de bonusmeter overgeboekt naar je echt geld saldometer.