Trendie Bingo

Trendie Bingo LogoMet een oprichtingsdatum van 25 november 2016 is Trendie Bingo de nieuwste Hollandse bingowebsite. Sinds de oprichting heeft het veel promotie in Nederland verricht en op elk respectabele website is het merk een waardevolle toevoeging gebleken. Trendie Bingo onderscheid zich van de rest door onder meer:

 • Gratis € 5 euro van het huis
 • 200% welkomstbonus (tot € 100,-)
 • Groot aanbod van casino spellen
 • Exclusieve bingo evenementen
 • Beoordeling van bingosite Trendie Bingo

  Trendie Bingo verdient op basis van de belangrijkste kenmerken voor een bingosite een verdiende plek van de nummer 2. Over het algemeen behoort de bingosite tot de beste bingosites die op de Nederlandse markt actief zijn. De bezoekers moeten dat uiteindelijk ook gaan vinden, want op de rustige tijden zijn er nog maar weinig spelers aan het bingoën.

  Software

  Trendie Bingo maakt van dezelfde software gebruik als Bingocams en Beter Bingo Beter Bingo. De bingosoftware is daarmee jaren beproefd en verbeterd. Jaarlijks zijn er nieuwe features bijgekomen, zodat je niet hoeft te twijfelen aan de kwaliteit.

  Loten kopen

  Om loten aan te schaffen moet je er eerst voor zorgen dat je ofwel een gratis € 5 euro aanbieding gebruikt of geld storten op je spelersaccount. Het geld storten kan door middel van de meeste gebruikte betaalmethoden: iDEAL, telefoon, Neteller, Skrill en creditcard. Zodra je een positief saldo hebt kan je bingoloten aanschaffen door een bingokamer te selecteren. In de bingokamer kan je aangegeven hoeveel loten je wil kopen voor de volgende ronde.

  Uitbetalen

  Je kunt alleen om een uitbetaling verzoeken als je je persoonlijke gegevens correct hebt ingevoerd en er meer dan € 25,- op je saldo staat. Binnen 3 tot 5 dagen staat het geld op je eigen bankrekening. Het tempo van de uitbetaling is onder meer afhankelijk van de verwerkingstermijn van je eigen bank. Mocht je tegen problemen aanlopen bij het uitcashen van het saldo, dan kun je dit bij de Helpdesk gemakkelijk aangeven in een contactformulier.

  Chatten

  Op het moment van schrijven van deze beoordeling zijn er maar liefst 86 spelers online en actief aan het spelen. Dit is al best veel gezien de leeftijd van TrendieBingo. En dit is meer dan genoeg om leuk mee te chatten.