Waar spelen de meeste bingo spelers?

Voor de bezoekers van Online-Bingo.info hebben in kaart gebracht waar de meeste bingo spelers op zondagavond 21:00 (1 van de toptijden voor bingo spelers) spelen.

Meeste bingo spelers bij Bingocams

Bij Bingocams zijn er om 21:00 exact 425 bingo spelers online, waarvan 125 bingo spelers met een webcam. Deze bingo spelers zijn verspreid over 15 bingo kamers. Bij Bingocams zijn de bezoekers nog het meest verspreid over de bingokamers en bedraagt het meeste aantal spelers 62 in een bingokamer met kaarten van 5 eurocent.

Maria Bingo

Op dit moment zijn er 826 bingo spelers actief bij het netwerk waar zowel Unibet als Maria Bingo gebruik van maken. Er zijn 8 bingokamers open, waarvan 1 bingokamer speciaal voor de Engelse bezoekers is. Het aantal bingo spelers van beiden bedraagt gemiddeld 400 per dag, waardoor het eigenlijk elke dag gezellig druk is in de bingo kamers.

Bingolot

Er spelen nu 487 bingo spelers bij Bingolot. Er zijn 25 bingokamers open, waarvan alle bingokamers voor Nederlanders bedoeld zijn. De meeste bingo spelers bevinden zich in een klein aantal kamers waarbij de prijzenpot inmiddels erg is opgelopen, waarschijnlijk hoopt iedereen op dit moment de Bingo Jackpot te winnen.