Waar spelen de meeste Nederlanders bingo?

Nederlanders

Dat is een belangrijke vraag als je gezellig bingo wilt spelen. Zondagavond 21:00 is 1 van de tijdstippen waarop de meeste Nederlanders online zijn en bingo spelen. Meer Nederlanders betekent dat er meer in het Nederlands gechat wordt en je gewoon in je eigen taal lekker gemakkelijk terug kan chatten. Daarnaast kan je er dan vanuit gaan dat er goede promoties en andere speciale acties zijn voor Nederlanders, want daar houden wij van!

Nederlanders bij Bingolot

De meeste Nederlanders spelen op dit moment online bingo bij Bingolot. Alle spelers die bij Bingolot bingo spelen zijn Nederlands aangezien het alleen voor Nederlanders bedoeld is. Het aantal bedraagt op dit moment rond de 600 tot 650 bingo spelers. Dit aantal kunnen we niet exact bepalen, maar het is wel zeker dat Bingolot hiermee de meeste bingo spelers heeft op 1 van de Nederlandse toptijden voor online bingo.

Bij Bingocams

Net als bij Bingolot spelen bij Bingocams alleen maar Nederlandse bingo spelers. In de lobby van Bingocams hebben wij het aantal bingo spelers vastgesteld die in de verschillende kamers aanwezig zijn. Deze hebben wij vergeleken met het aantal bingo spelers zoals dat op de homepage van Bingocams vermeld is. Hieruit blijkt dat er op dit moment 409 bingo spelers online bingo bij Bingocams spelen. Van deze bingo spelers heeft zelfs 30% een webcam aanstaan.

En bij Maria Bingo

Maria Bingo en Maria Bingo maken gebruik van hetzelfde online bingo netwerk zodat wij voor beide tegelijk het aantal Nederlanders kunnen laten tellen. Het aantal is niet exact te bepalen aangezien er op dit moment geen Nederlandse bingo kamers geopend zijn, maar wij zijn alle kamers langs gegaan om het aantal Nederlanders vast te stellen. Als we de bingo kamers langs gaan zijn er ongeveer 350 tot 400 Nederlanders online bingo aan het spelen bij Maria.