Webcam bingo

Webcam Bingo

Sinds een paar jaren is het mogelijk bingo te spelen met een webcam aan en tegelijkertijd de andere bingo spelers te zien. De webcams van de bingo spelers staan niet de gehele tijd aan, maar als er een bingo is gaat de webcam van de winnaar aan en kun je de winnaar zien juichen. De bekendste en meest populaire bingo site waar dit mogelijk is is Bingocams. Daar zul je ervaren dat met de webcam bingo spelen erg leuk is!

Registreren

Op de website van Bingocams kun je vanaf de homepage klikken om je te registreren. Vul even snel je gegevens in, waarna je kunt inloggen op de website. Het account aanmaken is geheel gratis. Zodra het gelukt is om in te loggen is er een handige video met uitleg over het bingo spelen bij Bingocams. Daarnaast kan je je saldo op je spelersaccount opwaarderen. Als je in de lobby bent aangekomen kan je kiezen uit een aantal bingokamers. In de lobby kan je ook zien hoeveel andere bingospelers in de bingokamer aan het spelen zijn, hoeveel andere een webcam aan hebben staan, hoe hoog de jackpot van de kamer is, hoeveel je voor een bingolot moet betalen en de aanwezigheid van een chathost.

Win moment met webcam bingo

Zet voordat je gaat spelen je webcam aan zodat je webcam bingo kan spelen. Het is geen verplichting om de webcam aan te hebben staan, maar het gebruik wordt wel gepromoot door Bingocams. Er worden namelijk prijzen uitgekeerd voor de leukste webcam filmpjes die tijdens de bingo worden opgenomen. Als je je webcam aan hebt staan en je krijgt bijvoorbeeld een volle bingo kaart dan kunnen de andere bingospelers bij jou in de bingokamer jou voor een aantal seconden zien. Elke maand worden de origineelste win momenten uitgekozen door Bingocams en daarnaast heeft Bingocams regelmatig leuke promoties voor deze winmomenten.

  • Poll

    Wat is de beste Nederlandse Bingo site?

    View Results

    Laden ... Laden ...