Win € 1.000 cash met bingo

€ 1.000 Cash

BingoCams kiest maandelijks een bingospeler met het leukste en creatiefste Live Win moment die maar liefst € 1.000 cash wint. Een Live Win moment is het moment dat jij met je webcam in beeld bij de andere bingospelers in de bingokamer te zien bent nadat je een volle kaart hebt.

Wat moet je hiervoor doen?

Zet je webcam aan en ga naar BingoCams. Registreer je bij BingoCams en doe een eerste minimale storting van 10 euro (het snelst is iDEAL). Koop een aantal bingoloten en zodra je als eerste een volle kaart kan je je plan in werking zetten. Het is aan de raden om voorbereidingen te treffen voor het moment dat je hebt gewonnen. Op de website van BingoCams kan je bijvoorbeeld de Live Win Momenten zien van anderen die de 1.000 euro cash hebben gewonnen. Doe een gek dansje of trek geinige kleding aan, haal alles uit de kast in het leukste en creatiefste Live Win Moment te maken.

Hoe wordt de € 1.000 uitbetaald?

Het gewonnen geldbedrag van € 1.000 (laten we van het positieve uitgaan) wordt op je spelersrekening (saldometer) gestort. Van je spelersrekening kan je uitbetalen zodat het binnen 2-3 werkdagen op je bankrekening staat.

Wat als het niet lukt?

Twee van alle spelers die een volle kaart hebben gehad en te zien zijn geweest met de webcam maken ook nog eens kans op 2 x 500 euro cash. Deze bingospelers worden willekeurig geselecteerd door de redactie van Bingocams.