Win €20.000 aan vakanties!

Vakantie Loterij

Momenteel loopt er een groot toernooi bij Bingocams, het Holiday Giveaway Event waarbij een prijzenpot van € 20.000,- beschikbaar is. De € 20.000,- wordt uitgekeerd aan 10 gelukkige winnaars die ieders een vakantie ter waarde van €2.000,- winnen! Tijdens de promotieperiode zullen er ook nog andere promoties zijn, waardoor je gewoon cash prijzen en gegarandeerde jackpots van €1.000 in de wekelijkse event kamers kan winnen. Het looptijd van het toernooi is van vrijdag 5 april tot en met maandag 17 juni. Elke week maken de spelers bij Bingocams kans op instapkaarten die toegang geven tot de finale die gehouden gaat worden op 17 juni. Doe dus snel mee aan deze vakantie loterij!

Hoe ontvang je een instapkaart voor de vakantie loterij?

In de maanden april,mei en juni zal Bingocams verschillende mogelijkheden aangeven waar je een instapkaart mee kan verdienen! Dit kan in ieder geval als volgt:

  • Tijdens de dagelijkse Boarding Pass Bingo game wint de winnaar van een Gegarandeerde Jackpots tevens een instapkaart voor de loterij.
  • Als je één van de andere Gegarandeerde Jackpots wint waarvan er 17 per week zijn.
  • Krijg een volle kaart in de Millionaire kamer tussen 19:00 en 20:00 uur op de dagen dinsdag, donderdag en zaterdag.
  • 10 spelers die een storting bij Bingocams in de promotieperiode hebben gemaakt worden uitgeloot voor een instapkaart.
  • 5 spelers die voor het eerst een storting hebben gemaakt worden ook uitgeloot voor een instapkkaart.
  • Elke week krijgen de spelers in de top 5 van de meest gewonnen Bouncing Bonus per week een instapkaart.
  • Alleen in de maand april kan je gebruik maken van de Refer a Friend functie. Bij elke nieuwe stortende speler die je aanbrengt krijg je een instapkaart.

Er zijn nog meer mogelijkheden om instapkaarten te winnen dus houdt de speciale Events en Promoties pagina in de gaten. Tijdens de actieperiode zijn er ook nog andere mogelijkheden om een instapkaart te kunnen winnen. Veel succes!